Table of Contents:

  1. Hvordan fakturerer man til EAN nummer?
  2. Er EAN nr og CVR nr det samme?
  3. Hvad betyder EAN faktura?
  4. Hvad er gln?
  5. Hvad koster det at få et EAN-nummer?
  6. Hvordan får jeg et GLN nummer?

Hvordan fakturerer man til EAN nummer?

EAN-fakturering betyder, at du skal bruge OIOUBL formatet og sende fakturaen til det unikke 13-cifrede internationale identifikationsnummer som hver offentlig myndighed har. Kravet blev indført for at forenkle betalingsprocessen for alle offentlige myndigheder i Danmark.

Er EAN nr og CVR nr det samme?

Private virksomheder kan også få et EAN nummer eller registrere sig til elektronisk fakturering via f. eks. et CVR-nummer. Det kan være en fordel for en virksomhed at bestille flere EAN numre, hvis man har flere afdelinger som skal sende og modtage elektroniske fakturaer særskilt.

Hvad betyder EAN faktura?

EAN-fakturering - hvad er en EAN-faktura? EAN-fakturering er en særlig faktureringsform, som bruges til det offentlige samt virksomheder, der er registreret i NemHandelsregisteret. EAN-fakturering benyttes til offentlige instanser og virksomheder, som er oprettet i NemHandelsregisteret.

Hvad er gln?

‍Med et GLN (Global Location Number) kan du unikt og entydigt identificere fysiske, funktionelle, juridiske eller digitale enheder.

Hvad koster det at få et EAN-nummer?

Som privat virksomhed kan du sagtens få et EAN-nummer, men det er langt de færreste, som vælger at et. Hvad koster et EAN-nummer? I 2022 koster et EAN-nummer mellem 500 kr. og 1.500 kr..

Hvordan får jeg et GLN nummer?

Sådan kommer du i gang. Køb GLN på 'Mit GS1'. Derefter får du tilsendt dit GLN sammen med dit medlemsbevis af GS1 Denmark.