Table of Contents:

  1. Hvordan finder man virksomheder?
  2. Hvor kan jeg få mit CVR-nummer?
  3. Er regnskaber offentlige?
  4. Hvad er en CVR udskrift?
  5. Hvornår bliver regnskaber offentliggjort?

Hvordan finder man virksomheder?

Enkeltopslag og søgninger. Du kan søge efter en enkelt virksomhed i CVR.dk med fx navn, CVR-nummer eller adresse. Du kan også lave afgrænsede søgninger, hvor du med en række filtre kun slår op i fx frisører i region Syddanmark med 2-4 medarbejdere.

Hvor kan jeg få mit CVR-nummer?

Du kan finde alle danske virksomheders navn, CVR-nummer og p-numre i Det centrale virksomhedsregister (CVR).

Er regnskaber offentlige?

Det er ikke alle virksomheder, der skal offentliggøre deres regnskaber, hvilket afhænger af hvilken regnskabsklasse, som virksomheden tilhører. Nogle virksomheder er nemlig forpligtet til at offentliggøre deres regnskaber, hvor at det er valgfrit for andre.

Hvad er en CVR udskrift?

Har du behov for at få legaliseret et udskrift fra Erhvervsstyrelsen, skal du enten: Hente et udskrift med digital signatur hos cvr.dk, og uploade det direkte på vores webshop, hvor du foretager betalingen for Apostillen. Du kan finde en vejledning til, hvordan du henter udskriftet her.

Hvornår bliver regnskaber offentliggjort?

Fristen for indsendelse af årsrapporten er 5 måneder efter regnskabsårets udløb. Dog skal børsnoterede virksomheder og statslige aktieselskaber, indsende årsrapporten senest 4 måneder efter regnskabsårets udløb. Samme frister gælder for filialer samt anvendelsen af undtagelseserklæringer.