Table of Contents:

  1. Er Øresundsbroen gratis?
  2. Hvad er Bropass?
  3. Hvad koster bro til Sverige?
  4. Hvordan betale over Øresundsbroen?
  5. Hvor meget koster Øresundsbroen at bygge?

Er Øresundsbroen gratis?

Når bilister med et BroPas de næste tre måneder kører over Øresundsbroen, får de en gratis tur med i købet. Det oplyser selskabet bag broen, Øresundsbron, i en pressemeddelelse. Det skal være med til at få gang i trafikken igen oven på corona, som har givet et kraftigt fald i trafikken det seneste halvandet år.

Hvad er Bropass?

Med en BroPas®-aftale kører du altid over Øresundsbron til halv pris. BroPas er en rabataftale som koster 325 kr. om året, og allerede fra første tur/retur har du tjent årsabonnementet ind. En BroPas-aftale giver dig ikke kun rabat på passagen, men også masser af fordele.

Hvad koster bro til Sverige?

Det koster broen til Sverige Personbil (max 6 m) med påhæng (max 15 m) / autocamper (6-10 m) eller varebil (6-9 m) med BroPas = 340 kr. Personbil med påhæng over 15 m / autocamper over 10 m / autocamper over 6 m med påhæng / varebil over 9 m med BroPas = 645 kr. Motorcykel med BroPas = 80 kr.

Hvordan betale over Øresundsbroen?

På Øresundsbron kan du betale kontant eller med de fleste betalingskort i betalingsanlægget. Øresundsbron accepterer både danske og svenske kroner samt Euro, dog ikke 500 Euro sedler, og mange typer betalingskort.

Hvor meget koster Øresundsbroen at bygge?

Tilbagebetalt i 2034 Ifølge Sund & Bælt kostede det 14,8 milliarder kroner i 1990-priser at bygge Øresundsbroen. Det svarer til cirka 24,1 milliarder kroner i 2016-priser. Hele summen inklusive renter skal betales tilbage af brugerne - det vil sige bilisterne og Banedanmark samt Svenska Banverket.