Table of Contents:

  1. Hvordan fungerer Væddemålskreditter?
  2. Hvordan trækker man penge ud fra bet365?
  3. Hvorfor kan jeg ikke udbetale mine penge på bet365?
  4. Kan man cash out på Unibet?
  5. Hvad sker der med bet365?

Hvordan fungerer Væddemålskreditter?

For at udløse dine gratis væddemål, skal du placere kvalificerende væddemål til værdien af din kvalificerende indbetaling og vente på at disse væddemål er afgjort. Når dine kvalificerende væddemål er afgjorte, kan du bruge dine gratis væddemål ved at vælge 'Anvend væddemålskreditter' på kuponen.

Hvordan trækker man penge ud fra bet365?

Du kan foretage en udbetaling fra sektionen Udbetal via Bank i menuen Konto . Hvor det er muligt, gennemføres alle udbetalinger via den betalingsmetode, som midlerne oprindeligt blev indbetalt fra. Vi anbefaler, at du sikrer, at din registrerede betalingsmetode, er den metode, som du ønsker at udbetale til.

Hvorfor kan jeg ikke udbetale mine penge på bet365?

Af grunde udenfor vores kontrol kan nogle kortudbydere blokere transaktioner til spillevirksomheder. Vi anbefaler, at du tager kontakt til din kortudbyder i dette tilfælde. Hvis du har yderligere problemer med din indbetaling, bedes du kontakte os og så kan vi hjælpe dig yderligere.

Kan man cash out på Unibet?

Vores cash out-funktion giver dig muligheden for at sikre dit væddemål med en tilbagebetaling på for eksempel 160 kroner for dit live odds frem for at vente på at kampen slutter, og du måske taber dit væddemål.

Hvad sker der med bet365?

Bet365 bedrager deres kunder Bet365 snyder deres kunder ved at fake nedbrud under EM kampe, så man ikke kan følge med ellers lukke sine væddemål når man har lyst. Når man så vil slette sin konto på grund af dette bedrageri kan man kun lukke sin konto og ikke slette sin konto incl alle sine oplysninger.