Table of Contents:

  1. Hvad er fleks 50?
  2. Hvor hårdt er det at være skraldemand?
  3. Hvornår kan man blive skraldemand?
  4. Hvad er et mini flexjob?
  5. Hvad er mini fleksjob?
  6. Hvor meget får en skraldemand i løn?
  7. Hvad er en Skraldemands arbejdstider?
  8. Hvad tjener en skraldemand i timen?

Hvad er fleks 50?

Fleks betyder, at du kun betaler for det arbejde, der bliver udført. Som arbejdsgiver skal du kun betale for det arbejde, fleksjobberen udfører. Fortalt med tal betyder det, at ansætter du en fleksjobber 20 timer om ugen med en arbejdsintensitet på 50 %, betaler du timeløn for 10 timer.

Hvor hårdt er det at være skraldemand?

Der er ingen krav til uddannelse, erfaring eller baggrund for at blive skraldemand. Men hvis du gerne vil styrke dine chancer for at få et job, er det en god idé at have et stort kørekort. Det er en fordel, hvis du er i god fysisk form eller fysisk robust, da det er et hårdt krævende job, som foregår i højt tempo.

Hvornår kan man blive skraldemand?

Faglært renovationsarbejder: Uddannelsen veksler mellem skole og praktik med generelle færdigheder i transport og logistik. Kan tages på 14 erhvervsskoler landet over. Det tager cirka 3½ år at blive faglært renovationsarbejder, men du kan gøre det hurtigere, hvis du er over 21 år gammel og har erhvervserfaring.

Hvad er et mini flexjob?

Reformen af førtidspension og fleksjob, der trådte i kraft 1. januar 2013, har gjort det muligt at få et såkaldt minifleksjob på op til 10 timer om ugen. Intentionen bag reformen var, at også personer med en lille arbejdsevne kan komme ind i fleksjobordningen og dermed få en tilknytning til arbejdsmarkedet.

Hvad er mini fleksjob?

I 2013 gjorde reformen af fleksjob og førtidspension det muligt at arbejde i de såkaldte minifleksjob. Det vil sige fleksjob, hvor man arbejder under 10 timer om ugen.

Hvor meget får en skraldemand i løn?

Grundtimelønnen er ifølge overenskomsten mellem enten 3F og ATL eller 3F og DTL på 156,95 kr. i timen, mens den ryger helt op på 255,88 kroner efter tre times overarbejde.

Hvad er en Skraldemands arbejdstider?

Skraldemændene får løn for 37 timers arbejde, men de kan gå hjem når de er færdige. Folkene derfor skubber både formiddags og middagspause til efter arbejdstid. Arbejdsdagen er ofte kun 5,5 time.

Hvad tjener en skraldemand i timen?

Grundtimelønnen er ifølge overenskomsten mellem enten 3F og ATL eller 3F og DTL på 156,95 kr. i timen, mens den ryger helt op på 255,88 kroner efter tre times overarbejde.