Table of Contents:

  1. Hvad står CSC for?
  2. Hvad er CSC omsorg?
  3. Hvad er CSC Social?
  4. Hvad er en Baggrundsbeskrivelse?
  5. Hvad er formålet med at dokumentere?
  6. Hvad er vigtigt når man skal dokumentere?
  7. Hvad er formålet med at skrive journal og dermed dokumentere?
  8. Hvordan er dokumentation en fordel for borgeren?
  9. Hvad er sygeplejefaglig dokumentation?

Hvad står CSC for?

CSC, Csc eller CSc er en forkortelse og har flere betydninger: Computer Sciences Corporation – en multinational it-virksomhed med hovedkvarter i Californien. Team CSC – et professionelt cykelhold fra Danmark. Christiania Sports Club – en sportsklub i København.

Hvad er CSC omsorg?

Anvendelsesområde Enheder under Center for Sundhed og Omsorg der anvender vikarer til udførelse af sygeplejeindsatser jf. Sundhedsloven § 138. Der udpeges en sygeplejerske eller Social- og Sundhedsassistent i de enkelte vagter som har et særligt ansvar for at introducere vikaren om vagtens opgaver.

Hvad er CSC Social?

CSC social er SOF's nye fælles it-system, som skal understøtte dokumentationen og samarbejdet mellem de forskellige myndighedscentre og tilbud. Det er et omfattende system med mange funktioner, som binder mange medarbejdere sammen med vidt forskellige funktioner.

Hvad er en Baggrundsbeskrivelse?

Baggrundsbeskrivelsen er fundamentet for medarbejdernes valg af metoder, tilgange og ydelser i den daglige praksis. Den sætter dermed rammen for, hvad der kan være relevant at beskrive om borgeren i den daglige dokumentation.

Hvad er formålet med at dokumentere?

Bevise borgeren har fået den rette pleje Systemerne der dokumenteres i, er udtænkt til borgernes virkelighed og til hvad de skal bruge. Det egentlige formål er derfor at sikre et højt niveau af kvalitet og indhold, som den enkelte borger modtager. I bedste fald afspejlet i dokumentationen.

Hvad er vigtigt når man skal dokumentere?

Bevise borgeren har fået den rette pleje Systemerne der dokumenteres i, er udtænkt til borgernes virkelighed og til hvad de skal bruge. Det egentlige formål er derfor at sikre et højt niveau af kvalitet og indhold, som den enkelte borger modtager. I bedste fald afspejlet i dokumentationen.

Hvad er formålet med at skrive journal og dermed dokumentere?

Journalen er et vigtigt arbejdsredskab i det sygeplejefaglige arbejde, som understøtter pleje og behandling og medvirker til at skabe ro, sikkerhed og kontinuitet i et patientforløb.

Hvordan er dokumentation en fordel for borgeren?

Den- ne form for dokumentation kan være central for borgernes sikkerhed, fordi den fx kan modvirke, at borgeren får sin morgenmedicin to gange, uden at dette opdages. For det andet kan dokumentation tjene et udviklingsformål: Man beskriver handlinger og virkninger og kan derfra uddrage læring om god praksis.

Hvad er sygeplejefaglig dokumentation?

Patientjournalen er en af de vigtigste arbejdsredskaber i sygeplejen. Journalen indeholder den sundhedsfaglige dokumentation, og den gør det muligt at følge op og evaluere på pleje og behandling.