Table of Contents:

  1. Hvad koster det at leje shelter?
  2. Kan man leje shelter?
  3. Hvordan reserverer man en shelter?
  4. Hvordan kommer man rundt på Venø?
  5. Kan man reservere shelters?
  6. Er shelters gratis?

Hvad koster det at leje shelter?

Prisen for at overnatte på en overnatnings-, shelter- og teltplads er ca. 30 kr. pr. nat....Overnatningspladserne kan man finde på:
  • private grunde og markarealer ved bondegårde,
  • højskoler, efterskoler og lignende institutioners grunde,
  • cykel- og vandrerute-pladser samt.
  • skovpladser oprettet af Naturstyrelsen.

Kan man leje shelter?

På mange campingpladser kan du leje en overnatning i et shelter og samtidig få adgang til campingpladsens faciliteter. Skal det være helt enkelt, er en shelter det tætteste, du kommer på naturen uden at sove direkte på jorden under åben himmel.

Hvordan reserverer man en shelter?

Regler for brug af shelterpladser skal man have tilladelse af ejeren først. For begge områder gælder det, at man højest må overnatte i et shelter i højst 2 nætter, medmindre andet er aftalt med ejeren for Naturstyrelsen i den lokale enhed, så man ikke generer nogen samt naturen.

Hvordan kommer man rundt på Venø?

Venøfærgen tager futtende imod med åbne arme og fører en fra fastlandet til færgelejet på Venøs sydspids. To minutter tager det. Længere tid skal der ikke til, før man fornemmer den særlige stemning. Fra færgelejet fører vejen op over øen.

Kan man reservere shelters?

Der findes i hele Danmark de mest fantastiske shelterpladser i smukke omgivelser. Der findes både mange shelterpladser hvor det er gratis at booke shelter, og shelterpladser, hvor det typisk koster 20-100 kroner at booke shelter, eller overnatning på teltplads.

Er shelters gratis?

At tage på tur i et shelter er også en billig form for ferie. Sammenholdt med dyre flybilletter og overnatninger på hoteller, AirBnBs eller hostels er shelters langt billigere – i de fleste tilfælde helt gratis.