Table of Contents:

  1. Hvor mange pokaler har Zlatan vundet?
  2. Er Zlatan skadet?
  3. Hvor meget vejer Zlatan?
  4. Hvor mange røde kort har Zlatan fået?
  5. Hvor spiller Zlatan 2022?
  6. Hvor mange penge har Zlatan?
  7. Hvor er Zlatans forældre fra?
  8. Er Zlatan på landsholdet?
  9. Hvorfor er Zlatan ikke med?
  10. Hvorfor spiller Zlatan ikke?
  11. Hvor rig er Zlatan?
  12. Hvor Zlatan fra?

Hvor mange pokaler har Zlatan vundet?

Zlatan Ibrahimović
Personlig information
Juventus70
Internazionale88
FC Barcelona29
→ A.C. Milan (leje)29

Er Zlatan skadet?

Zlatan Ibrahimovic missede onsdagens Champions League-opgør mod Liverpool på grund af en skade i akillessenen, og det er ikke bare lige en skade, som går over. For svenskeren må nu også sidde ude, når AC Milan søndag aften møder Juventus i den italienske Serie A.

Hvor meget vejer Zlatan?

95 kgZlatan Ibrahimović / Vægt

Hvor mange røde kort har Zlatan fået?

Angriber - Zlatan Ibrahimovic - 13 røde kort Den svenske topangriber har fået sin del udvisninger i karrieren - blandt andet for at uddele lussinger til modstandere under kampe. Generelt virker Zlatan rimeligt glad for at sparke måde med- og modspillere.

Hvor spiller Zlatan 2022?

Zlatan Ibrahimovic forlængede torsdag sin kontrakt med AC Milan, så den nu løber til sommeren 2022. Sverige, Holland, Italien, Spanien, Frankrig, England og USA. Zlatan Ibrahimovics store karriere har bragt ham langt omkring.

Hvor mange penge har Zlatan?

7 millioner EUR (2021)Zlatan Ibrahimović / Løn

Hvor er Zlatans forældre fra?

Zlatan Ibrahimović, f. , svensk fodboldspiller; født i Malmø af bosnisk-kroatiske forældre. Han voksede op i indvandrerforstaden Rosengård og efter at have spillet for forskellige mindre klubber i området, tegnede han i 1996 sin første kontrakt med Malmö FF.

Er Zlatan på landsholdet?

Zlatan Ibrahimovic er atter blevet udtaget til det svenske landshold, selvom han den seneste tid har døjet med en skade. Han har spillet én kamp de seneste fire måneder på grund af skader, og søndag runder Ibrahimovic et skarpt hjørne, når han fylder 40 år.

Hvorfor er Zlatan ikke med?

Zlatan Ibrahimovic har holdt pause fra det svenske landshold i næsten fem år. Nu er den 39-årige stjerneangriber tilbage, efter at landstræner Janne Andersson har udtaget ham til tre kampe i de kommende uger.

Hvorfor spiller Zlatan ikke?

Han kom til skade med sit knæ, da AC Milan mødte Juventus i søndags, og i løbet af ugen har han konsulteret specialister. De har anbefalet seks ugers behandling inden et comeback. Det har altså fået Zlatan Ibrahimovic til at vurdere sig uegnet til at spille et EM for Sverige.

Hvor rig er Zlatan?

Zlatan Ibrahimovic er god for 1,1 milliarder svenske kroner. Det viser det svenske finansblad Veckans Affärers årsliste over svenske milliardærer. Formuen placerer den 36-årige fodboldspiller som Sveriges 166.

Hvor Zlatan fra?

Zlatan Ibrahimovic har bosnisk far og kroatisk mor, men han blev født i Malmø 3. oktober 1981. Det er svenskerne godt tilfredse med. Han har udviklet sig til at være den med afstand bedste svenske fodboldspiller nogensinde, og hans præstationer taler da også for sig selv.