Table of Contents:

  1. Hvad tid på dagen kommer pakkeposten?
  2. Hvornår levere post Nord?
  3. Hvad er med omdeling?
  4. Hvornår levere dao?
  5. Hvad betyder uden omdeling af post?
  6. Hvornår leverer Postnord lørdag?
  7. Hvilke dage leverer GLS?

Hvad tid på dagen kommer pakkeposten?

Pakker og Quickbreve leveres fra dag til dag fra mandag til fredag, mens almindelige breve leveres inden for 5 hverdage. Pakker bestilt uden omdeling leveres direkte til posthuse og Pakkebokse fra mandag til lørdag.

Hvornår levere post Nord?

Vi sørger for levering af dine forsendelser inden kl. 9:00 eller kl. 12:00, mandag til fredag. Tidsbestemt Levering kan tilkøbes for PostNord Parcel, Paller og Stykgods til udvalgte områder i Danmark.

Hvad er med omdeling?

Hvis du sender pakker med omdeling, betyder det at de bliver leveret direkte hos modtageren. Uden omdeling bliver pakken i stedet afleveret på et afhentningssted. Det kan eksempelvis være det lokale posthus, en pakkeshop eller lignende.

Hvornår levere dao?

dao leverer om natten og i de tidlige morgentimer, derfor ringer vi ikke på. Kan pakken gå i din postkasse, finder du den her. Men er den eksempelvis for stor til postkassen, så lægges den i plastikpose og hænges på din dør.

Hvad betyder uden omdeling af post?

Pakken sendes med Post Danmark og skal afhentes i din lokale postbutik. Så kan du hente den, når du er nede og handle alligevel, det er let og så sparer du penge. Du skal bare have dit pakkenummer med, som du får på sms eller mail, alt efter hvad du har valgt.

Hvornår leverer Postnord lørdag?

Vi leverer også dine varer lørdag og søndag Vi omdeler pakker i vores stærke netværk 7 dage om ugen. Dine kunder kan hente deres pakker dag-til-dag i hele landet. Vi leverer til alle åbne posthuse, pakkebokse samt Collect In-store-butikker. Et mindre antal posthuse er lukket lør- og søndage.

Hvilke dage leverer GLS?

Den dag, pakken bliver scannet første gang af GLS i Danmark, tæller som dag 0 i beregningen af leveringsdage. Leveringstiderne er vejledende. GLS leverer hovedsagligt på hverdage*....Leveringstider med GLS.
LandLeveringstid i hverdage**
Frankrig2-3
Holland2
Irland2-3
Italien3-5