Table of Contents:

 1. Hvordan deler man Kahoot?
 2. Hvordan laver man en Kahoot på dansk?
 3. Hvordan laver man en Kahoot gratis?
 4. Hvor mange spørgsmål i Kahoot?
 5. Kan man lave Kahoot online?
 6. Hvad kan Kahoot?
 7. Hvad kan man lave en quiz om?
 8. Kan man spille Kahoot på teams?

Hvordan deler man Kahoot?

Sådan gør du:
 1. Klik på "New K!" og dernæst på spørgsmålstegnet, hvor der står "Quiz".
 2. Giv Kahoot quizzen et navn og indtast en beskrivelse.
 3. Ved punktet "Visible to" vælger du "Only Me" - dette betyder, at du kan vælge hvem Kahoot quizzen skal deles med, fremfor at din personlige quiz er offentligt tilgængelig for andre.

Hvordan laver man en Kahoot på dansk?

Register dig og log ind. Find derefter valget for at lave en ny Kahoot centralt på startskærmen. Vælg ”Quiz”, vælg et navn, vælg sprog og publikum – og tryk ”Go!”.

Hvordan laver man en Kahoot gratis?

For at oprette og lave sin egen Kahoot skal man gå ind på create.kahoot.it fra sin computer – det synes vi fungerer bedst. Er det første gang, du skal i gang med Kahoot selv med egne quizzer, så skal du oprettes med brugernavn og kode.

Hvor mange spørgsmål i Kahoot?

Du kan stille lige så mange spørgsmål du vil, og svarene kan være forkerte eller rigtige. Du kan selv bestemme, hvor mange svarmuligheder der er, og du kan selv vælge, hvor mange rigtige og forkerte der er. Der gives point for at svare rigtigt og svare hurtigt. Diskussion: Her kan du kun stille ÉT spørgsmål.

Kan man lave Kahoot online?

Men med Kahoot Challenge får eleverne nu spørgsmålene på egen skærm, så de kan konkurrere mod elever i hele verden på samme tid i samme spil. ... Du laver en kahoot, som du plejer. Men i stedet for at vælge “Host Live”, vælger du “Create challenge.”

Hvad kan Kahoot?

Hvad er Kahoot! Kahoot er, på samme måde som Socrative, et gratis online test- eller quizværktøj, som er beregnet til at anvende i en tilstedeværelsesundervisning. I Kahoot kan underviseren helt enkelt oprette spørgsmål i tre kategorier, som hver har deres forskellige funktioner: Quiz, diskussion og spørgeskema.

Hvad kan man lave en quiz om?

Inspiration til sjove quiz spørgsmål med svar Sjove quiz spørgsmål kan skabe god stemning hos alle festdeltagere uanset alder. Der findes masser af sjove spørgsmål til quizzer, som kan handle om alt fra dyr og natur over universet til begivenheder og paratviden.

Kan man spille Kahoot på teams?

Når du har tastet din søgning ind i feltet og trykket ”Enter” kommer Kahoot! 'en frem. Tryk nu på knappen ”Play”, og vælg ”Classic” hvis eleverne skal spille enkeltvis på hver deres computer, eller ”Team mode” hvis eleverne skal spille i grupper og deles om en computer.