Table of Contents:

  1. Kan man selv afmontere et gaskomfur?
  2. Kan man flytte et gaskomfur?
  3. Hvad koster det at få nedtaget en gasmåler?
  4. Hvad koster det at nedlægge gas?
  5. Hvem sætter gaskomfur til?
  6. Hvad koster det at lukke for gassen?

Kan man selv afmontere et gaskomfur?

Du kan ikke gøre det selv Det kræver ekspertise at arbejde med gas, og derfor kan du ikke selv stå for afmontering af gaskomfur som et gør det selv projekt. Her er der brug for professionelle fagfolk med flere års erfaring, for afmontering af gaskomfur skal fortages af VVS med autorisation.

Kan man flytte et gaskomfur?

Jeg skal flytte mit gaskomfur til en anden adresse, hvad gør jeg? Du kontakter en autoriseret VVS-installatør, som skal frakoble komfuret og tilslutte det på den nye adresse.

Hvad koster det at få nedtaget en gasmåler?

Det koster kr. 12.500 at fraskåret sin gasforsyning. Dette er inklusiv gebyret for nedtagning af måler og moms. Når måleren er taget ned og vi har registreret det, vil vi sende dig et brev.

Hvad koster det at nedlægge gas?

Det kalder vi en fraskæring. Det koster kr. 12.500 at få fraskåret sin gasforsyning. Dette er inklusiv gebyret for nedtagning af måler og moms.

Hvem sætter gaskomfur til?

Derfor skal du huske, at have kontakt til en autoriseret VVS fagmand, som kan gøre dette. Det forarbejde som du selv kan gøre, så du sparer lidt på monteringen af gaskomfuret, handler om at du selv kan købe, hente og transportere dit nye komfur.

Hvad koster det at lukke for gassen?

Det betyder, at hvis du ikke længere vil være gaskunde, så skal gasrøret graves fri og lukkes. Det kalder vi en fraskæring. Det koster kr. 12.500 at få fraskåret sin gasforsyning.