Table of Contents:

 1. Hvilket forlag udgav de røde sko?
 2. Hvem er redaktøren i hvis vi ikke taler om det?
 3. Hvis vi ikke taler om det anmeldelse information?
 4. Hvad handler den der lever stille om?
 5. Hvem udgav rygsvømmeren?
 6. Er de røde sko et eventyr?
 7. Hvis vi ikke taler om det solgte eksemplarer?
 8. Hvem er forlæggeren Leonora?
 9. Hvem har skrevet Den, der lever stille?
 10. Hvornår udkom Den, der lever stille?
 11. Hvem er forlæggeren i Leonora Christina?
 12. Hvor bor Leonora Christina Skov?
 13. Hvor mange bøger har Leonora Christina Skov solgt?

Hvilket forlag udgav de røde sko?

"De røde sko – Feminisme nu", 412 sider, 248 kr. Red. af Leonora Christina Skov. Udgivet på forlaget Tiderne Skifter 2002.

Hvem er redaktøren i hvis vi ikke taler om det?

Boganmeldelse: Med den selvbiografiske roman »Hvis vi ikke taler om det« har Leonora Christina Skov med sine særligt skærpede sanser skrevet en modig og relevant bog om sine #metoo-oplevelser i forlagsbranchen og den opslidende kamp for sit forfatterskab.

Hvis vi ikke taler om det anmeldelse information?

Hvis vi ikke taler om det er en medrivende fortælling om at forfølge sine drømme, selv om fremtiden tegner håbløs, og om til sidst at finde sin plads i verden og opleve, at kærlighed og accept findes i mange former. Hvis vi ikke taler om det er efterfølgeren til bestselleren Den, der lever stille.

Hvad handler den der lever stille om?

Leonora Christina Skovs autofiktive roman er en stærk beretning om opvækst, provinsliv, familierelationer og frigørelse. Velskrevet og vedkommende uden at være sentimental.

Hvem udgav rygsvømmeren?

Rygsvømmeren | Leonora Christina Skov | Lindhardt & Ringhof. 199 , , 95 kr.

Er de røde sko et eventyr?

Eventyr: De røde sko. Der var en lille pige, så fin og så nydelig, men om sommeren måtte hun altid gå med bare fødder, for hun var fattig, og om vinteren med store træsko, så at den lille vrist blev ganske rød og det så grueligt.

Hvis vi ikke taler om det solgte eksemplarer?

Romanen er solgt i over 140.000 eksemplarer og er købt til filmatisering.

Hvem er forlæggeren Leonora?

Leonora Christina Skov siger imidlertid, at alle begivenheder i bogen har fundet sted i virkeligheden. Hverken forlæggeren eller hans forlag optræder med navn, men selv medgiver Leonora Christina Skov, at han er let at genkende, hvis man læser bogen.

Hvem har skrevet Den, der lever stille?

Leonora Christina SkovDen, der lever stille / Forfatter 115. I 2017 udgav Leonora Christina Skov den selvbiografiske roman ”Den, der lever stille” om at vokse op med et forældrepar, der vægter normen højere end lykken. Romanen åbner med fortælleren Leonoras mors død, hvilket – forstår man – endelig frisætter hende til at kunne skrive om sin opvækst og sit liv.

Hvornår udkom Den, der lever stille?

1976) har senest udgivet den anmelderroste, autofiktive bestseller Den, der lever stille, som beskriver Leonoras opvækst og et barns higen efter forældrenes kærlighed og anerkendelse. Tidligere har Leonora skrevet romanerne: Hvor intet bryder vinden, Førsteelskeren, Silhuet af en synder, Champagnepigen og Rygsvømmeren.

Hvem er forlæggeren i Leonora Christina?

Forlæggeren. Der har været et par mænd i Leonoras liv før Annette. Det ved Annette godt. Men selv om de to har været sammen i 18 år, var der en, ”forlæggeren”, som hun ikke havde fortalt om.

Hvor bor Leonora Christina Skov?

I de selvbiografiske romaner ”Den, der lever stille” fra 2017 og ”Hvis vi ikke taler om det” fra 2021 fortæller hun sin egen historie, der samtidig kaster lys tilbage på hendes tidligere romaner. Leonora Christina Skov bor i dag på Frederiksberg.

Hvor mange bøger har Leonora Christina Skov solgt?

Efter 120.000 solgte eksemplarer: Leonora Christina Skovs uventede bestseller skal filmatiseres - politiken.dk.