Table of Contents:

  1. Hvad er en Investeringsplatform?
  2. Kan man købe Vanguard i Danmark?
  3. Hvad er forskellen på Nordnet og Saxo?
  4. Hvordan beskattes etfer?
  5. Hvor meget tager eToro?

Hvad er en Investeringsplatform?

En god investeringsplatform giver dig mulighed for at investere i en række forskellige aktiver som aktier, ETF'er, kryptovalutaer, råvarer mm. Her bør du vælge en online investeringsplatform, da de har de laveste priser på markedet.

Kan man købe Vanguard i Danmark?

DET FÅR DU HOS ETORO: Populært handelsplatform hvor du kan handle med aktier, kryptovalutaer, råvarer, valutaer, Vanguard ETF'er og indeks. Du betaler 0 kr. i kurtage på aktier og ETF'er.

Hvad er forskellen på Nordnet og Saxo?

Saxo Bank har generelt rigtig mange utraditionelle børser, hvor Nordnet har flere valgmuligheder i Norden. De har allesammen de største børser, men udvalget er klart størst hos Saxo Bank. Nordnet åbner dog op for nogle af de mindre børser i Norden, som ikke er tilgængelige hos Saxo Bank.

Hvordan beskattes etfer?

ETF beskatning ETF'er beskattes som udgangspunkt som kapitalindkomst (42%), ikke som almindelig aktieindkomst (27% af de første 56.500 kr., derefter 42%). Ydermere er ETF'er beskattet efter lagerbeskatningsprincippet, hvilket betyder, at du skal betale skat af ETF'er, uanset om du realiserer din gevinst eller ej.

Hvor meget tager eToro?

eToro opkræver et enkelt, simpelt og transparent gebyr på 1 % for køb eller salg af krypto.