Table of Contents:

  1. Hvad gør en membran?
  2. Hvor sidder membranen på scooter?
  3. Hvordan virker en benzinhane?
  4. Hvorfor kommer der ikke benzin ud af karburator?
  5. Hvad er standard dyse i en PGO Hot 50?
  6. Hvordan skifter man benzinhane?
  7. Hvor meget karburatorsprit?
  8. Hvorfor har min Hot 50 svært ved at starte?

Hvad gør en membran?

Fordi den er placeret mellem 2 miljøer eller faser og har et endeligt rumfang, bliver den også mere kaldt en mellemfase end en grænseflade. Membraner fungerer som selektive eller kontrollerende overfor stoftransport (eller hindring af samme) mellem faser eller miljøer.

Hvor sidder membranen på scooter?

Membranen kan enten sidde ved studsen på cylinderen, eller være monteret direkte på krumtaphuset.

Hvordan virker en benzinhane?

Når luften passerer dyserne, bliver der trukket benzin op gennem dem, og benzinen bliver blæst ud i blandingskammeret i forstøvet tilstand - som en meget brændbar gasblanding (de røde pletter). Indsugningsluften passerer en indsnævring (venturi) midt i karburatoren, hvor dyserne er placeret.

Hvorfor kommer der ikke benzin ud af karburator?

Hvis der ikke kommer benzin ud af slangen til karburatoren, er din tankhane stoppet. En ganske almindelig fejl. Afmontér tankhanen og få den renset. Der sidder ofte et lille filter af messing eller kunststof i forbindelse med tankhanen – dette skal naturligvis også være rent.

Hvad er standard dyse i en PGO Hot 50?

Dyse 4 mm 64, Hot 50.

Hvordan skifter man benzinhane?

Manuel benzinhane Håndtaget kan drejes til hovedtank, luk og reservetank. Køre man på hovedtanken og løber tør for benzin så kan man dreje håndtaget til reservetanken også har man for eksempel 0,35 liter tilbage så man kan nå at køre hen til en tankstation.

Hvor meget karburatorsprit?

Dati karburatorsprit 99,7%. Indhold: 1.000ml....Karburatorsprit 1,0Ltr.
AntalStk.prisBesparelse pr. stk.
3DKK 55,00DKK 19,95 (26,62 %)

Hvorfor har min Hot 50 svært ved at starte?

Tilsodning af udstødning og udstødningsport i cylinderen, er noget som sker gradvist over tid. Så hvis du også har oplevet at din knallert trækker dårligere og dårligere og nu lige pludselig ikke vil starte, KAN det være en tilstoppet udstødning eller udstødningsport.