Table of Contents:

  1. Hvornår er en selvbruner for gammel?
  2. Hvordan fjerner man selvbruner i ansigtet?
  3. Kan selvbruner komme af sengetøj?
  4. Hvordan kan man få selvbruner af?
  5. Kan man svede selvbruner af?
  6. Hvordan putter man selvbruner på?

Hvornår er en selvbruner for gammel?

Det kaldes oxidering og kan ske, hvis din selvbruner er blevet for gammel eller ikke har været lukket korrekt. Farveguiden, hvor den brune farve viser sig øjeblikkeligt, består nemlig af tre farver; rød, gul og blå. Når den røde farve oxiderer, efterlades gul og blå sammen, hvilket skaber den grønne farve.

Hvordan fjerner man selvbruner i ansigtet?

Brug en skrubbecreme, en skrubbehandske eller en kropsbørste til at fjerne selvbruner fra kroppen. Det fjerner de pigmenterede, døde hudceller. Gå ikke i panik, og vær ikke for hård ved huden, når du eksfolierer, da det kan irritere huden og gøre den endnu mere skjoldet.

Kan selvbruner komme af sengetøj?

Regn med, at selvbruner smitter af på tøj og sengetøj i den periode, men det kan vaskes af. 5: Smør kroppen ind en fugtighedscreme efter badet - det gør huden og dermed også farven på huden flottere.

Hvordan kan man få selvbruner af?

Bland citronsaft og bagepulver sammen, og lad det sidde på huden i et par minutter. Det fjerner den brune farve, og så er det både nemt, billigt og med naturlige ingredienser! Det lyder måske indlysende, men den mest skånsomme måde at fjerne selvbruner på, er ved at tage et bad.

Kan man svede selvbruner af?

Den spættede selvbruner-kulør opstår ikke kun grundet dehydreret hud, eller ved at bruge lidt for meget tid i en svømmehal eller pool, men også af daglig friktion på huden og sved. For dem der dyrker meget motion, kan en påført selvbruner ofte kun holde sig pæn i ganske få dage.

Hvordan putter man selvbruner på?

Sørg altid for at fugte huden med en god ansigtscreme og bodylotion inden du påføre din selvbruner. Når huden er fugtet godt igennem ligger farven sig langt mere jævnt. Områder som albuer, knæ, hænder og fødder må gerne få en ekstra omgang med din creme, da disse helt naturligt er mere tørre end resten af kroppen.