Table of Contents:

  1. Kan man få en ny familie?
  2. Hvordan får man nye forældre?
  3. Hvordan ser aula ud for forældre?
  4. Hvordan laver man en børn?
  5. Hvem kan se hvad i Aula?

Kan man få en ny familie?

Et samlivsbrud betyder for langt de fleste, at de i løbet af to år vil indgå i nye relationer og blive en ny familie, og flertallet af skilsmissebørn oplever også at blive stedbørn. Hos Center for Familieudvikling vil man gerne ruste forældre, så de evner at skabe robuste, sammenbragte familier.

Hvordan får man nye forældre?

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at en bisidder.

Hvordan ser aula ud for forældre?

I Aula får du et samlet overblik over det, der er vigtigt at vide om jeres børns hverdag i skolen og fritidsinstitutionen. Du får beskeder, opslag mm. fra skolen og fritidsinstitutionen, og i Komme/Gå kan du skrive, hvem der henter, registrere faste aftaler mm.

Hvordan laver man en børn?

"Hvordan laver man en baby?" er en billedbog af Anna Fiske, der på humoristisk vis giver børn svar på de mange spørgsmål, de kan tænkes at have omkring processen med at blive gravid og føde et barn.

Hvem kan se hvad i Aula?

Ja Medarbejdere kan fremsøge tilladelser, samtyk- ker og supplerende stamdata på alle institution- ens forældre og elever. I Aula er det muligt for alle brugere at fremsøge andre brugere inden for egen institution. Derudover har alle medarbejdere mulighed for at fremsøge andre medarbejdere inden for kommunen.