Table of Contents:

  1. Hvor gammel er Whitney Houston i The Bodyguard?
  2. Hvor er Whitney Houston født?
  3. Hvornår spillede Whitney Houston i Danmark?
  4. Hvem har skrevet Whitney Houstons sange?
  5. Hvornår blev Whitney Houston født?
  6. Hvor gammel er Andrea lykke?
  7. Hvornår var Tina Turner i Kolding?
  8. Hvornår var Whitney Houston i Kolding?

Hvor gammel er Whitney Houston i The Bodyguard?

Whitney Houston fra en scene i The Bodyguard med Kevin Costner, sammen med eksmanden Bobby Brown, sammen med Kronprons Frederik og som ung smuk sangerinde. Whitney Houston blev 48 år gammel. Se her billederne, som vi aldrig glemmer.

Hvor er Whitney Houston født?

Newark, New Jersey, USAWhitney Houston / FødestedNewark er en by i USA og staten New Jerseys største med har 311.549 indbyggere. Det er en industriby 16 km vest for New York City. Byen ligger ud til Atlanterhavet ved udmundingen af floden Passaic River og indgår i New Yorks storbyområde. Ved byen ligger den meget brugte Newark Liberty International Airport. Wikipedia

Hvornår spillede Whitney Houston i Danmark?

I forbindelse med sit show i Forum boede Whitney Houston på Hotel d'Angleterre på Kongens Nytorv i København. Men offentligheden fik kun ganske få glimt af stjernen, som var omgivet af diverse bodyguards og assistenter. Tilbage i 1988 gav Whitney Houston også koncert i Danmark. Dengang optrådte hun i Valbyhallen.

Hvem har skrevet Whitney Houstons sange?

Da Whitney Houston ikke selv var sangskriver, begyndte Davis og Houston at finde sange til hende hos en række professionelle sangskrivere, blandt andre Michael Masser, Gerry Goffin og Kashif, ligesom han koblede hende sammen med en stribe producere, heriblandt Kashif, Narada Michael Walden, Michael Masser og Michael ...

Hvornår blev Whitney Houston født?

9. august 1963Whitney Houston / Fødselsdato

Hvor gammel er Andrea lykke?

Andrea Lykke Oehlenschlæger er 22 år gammel og opvokset i Vestjylland, Ringkøbing.

Hvornår var Tina Turner i Kolding?

Det ene er de to kæmpekoncerter med Whitney Houston og Tina TurnerKolding Stadion i henholdsvis 19. Især den første, Whitney Houston - koncerten søndag 15. august 1993 for omkring 30.000 mennesker var en stor oplevelse. Byen havde aldrig før dannet ramme om et så stort arrangement.

Hvornår var Whitney Houston i Kolding?

august 1993. 30.000 publikummer festede med Whitney HoustonKolding Stadion til koncerten den 15. august 1993.