Table of Contents:

  1. Hvad er en elliptisk træner?
  2. Hvordan indstiller man en crosstrainer?
  3. Er HIIT sundt?
  4. Hvad er funktionel styrketræning?
  5. Hvad står HIIT før?

Hvad er en elliptisk træner?

Det centrale kendetegn ved en ellipsetrainer er det navngivne elliptiske bevægelsesforløb, som garanterer særlig ledskånende træning. Mange sportsfolk begrunder valget af en ellipsetrainer med, at de får en helkropstræning, hvor næsten alle store muskler i over- og underkrop bliver trænet samtidigt.

Hvordan indstiller man en crosstrainer?

Sådan bruger du en crosstrainer Du kan fx køre 1 minut med høj belastning og 2-3 minutter med lav eller moderat belastning. BRUG ARMKRÆFTER PÅ CROSSTRAINER Skub eller træk hårdt i håndtagene, så maskinen primært kører rundt ved dine armes kraft. På den måde får du aktiveret musklerne i dine arme, skuldre og ryg.

Er HIIT sundt?

Hvorfor er HIIT sundt? De korte intervaller med høj intensitet betyder, at du kan træne mere effektivt og eksplosivt med HIIT, end du kan med en længere træning ved lav intensitet. Den massive belastning presser og styrker hele din krop, lige fra lunger og hjerte til muskler og hjerne.

Hvad er funktionel styrketræning?

Funktionel træning får hele kroppen med Hvor traditionel styrketræning er målrettet én muskelgruppe ad gangen, vil funktionel styrketræning tage udgangspunkt i samlede bevægelsesmønstre. Det betyder, at øvelserne i et funktionelt træningsprogram er mere sammensatte, og hver især inddrager flere muskelgrupper.

Hvad står HIIT før?

HIIT står for højintensitets intervaltræning og bruges både inden for konditions- og styrketræning.