Table of Contents:

  1. Kan man rejse uden forsikring?
  2. Hvad koster sygesikring 2?
  3. Kan man tegne en sundhedsforsikring?
  4. Hvad koster en sundhedsforsikring erhverv?
  5. Hvornår har man brug for en rejseforsikring?

Kan man rejse uden forsikring?

Du bør aldrig rejse uden for EU uden en rejseforsikring. Her er du nemlig ikke dækket af den offentlige sygesikring, som normalt kan hjælpe, hvis du bliver syg eller kommer til skade på rejsen. Det gælder, uanset om du skal på solferie, aktivferie, efterårsferie, studieophold, forretningsrejse eller udstationeres.

Hvad koster sygesikring 2?

Hvis man skifter til sygesikringsgruppe 2, vil man ikke længere have en fast egen læge. Man kan frit kontakte en privatpraktiserende læge og booke en konsultation ved behov. Der vil typisk være en egenbetaling hos egen læge på omkring 300 kroner pr. konsultation.

Kan man tegne en sundhedsforsikring?

Sundhedsforsikring uden aldersbegrænsning OK Sundhedsforsikring er for alle - uanset alder - og gælder også efter du er fyldt 70 år. Der er altså ingen øvre aldersgrænse, og du er sikret de samme rettigheder som alle andre. Du kan også forsikre dine børn eller børnebørn, uden du selv behøver tegne en forsikring.

Hvad koster en sundhedsforsikring erhverv?

Pris på sundhedsforsikring via arbejdsgiver
VoksneBørn under 21 år
SundhedsforsikringVoksne3.073,44 kr./årBørn under 21 år1.536,72 kr./år
Sundhedsforsikring PlusVoksne3.380,78 kr./årBørn under 21 år1.690,39 kr./år
Sundhedsforsikring med behandlernetværkVoksne2.078,62 kr./årBørn under 21 år1.039,31 kr./år

Hvornår har man brug for en rejseforsikring?

En rejseforsikring er en forsikring som beskytter dig på ferien hvis du bliver syg, er involveret i en ulykke, bliver udsat for tyveri, eller på anden måde lider skade. Rejseforsikringen går ind og dækker de økonomiske omkostninger som er forbundet med skaden.