Table of Contents:

  1. Kan man have to Gmail?
  2. Hvordan gendanner man en Gmail?
  3. Hvor er min konto?
  4. Kan man have 2 Google konto?
  5. Kan man have flere email adresser?
  6. Hvordan finder jeg min Gmail konto?

Kan man have to Gmail?

Der er ingen problemer i at oprette flere gmail konti, du kan have så mange som du ønsker, så længe du bare holder godt styr på koder osv. Du kan endda være logget på flere samtidig, så du kan skifte mellem to faner med dine mail.

Hvordan gendanner man en Gmail?

  1. Følg vejledningen i, hvordan du gendanner din Google-konto eller Gmail-tjeneste. Du bliver bedt om at besvare nogle spørgsmål for at bekræfte, at det er din konto. Svar, så godt du kan. ...
  2. Nulstil din adgangskode, når du bliver bedt om det. Vælg en stærk adgangskode, som du ikke allerede har brugt til denne konto.

Hvor er min konto?

Når du logger ind i selvbetjening, kan du under Din Konto i venstremenuen se, hvilken af dine bankkonti der er valgt som din NemKonto. For at gøre det skal du bruge din personlige elektroniske nøgle, NemID eller digitale signatur. Hvis du endnu ikke har aktiveret din NemID, kan du læse mere om den på www.nemid.nu.

Kan man have 2 Google konto?

Hvis du har mere end én Google-konto, kan du logge ind på flere konti på én gang. På den måde kan du skifte mellem konti uden at logge ud og ind igen. Dine konti har separate indstillinger, men det kan i nogle tilfælde være indstillingerne for din standardkonto, der gælder.

Kan man have flere email adresser?

Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet. Tryk på dit profilbillede øverst til højre. Tryk på Tilføj en ny konto. Vælg den type konto, du vil tilføje.

Hvordan finder jeg min Gmail konto?

Log ind
  1. Gå til gmail.com på din computer.
  2. Angiv mailadressen eller telefonnummeret og adgangskoden til din Google-konto. Hvis der allerede er angivet loginoplysninger, og du vil logge ind på en anden konto, skal du klikke på Log ind med en anden konto.