Table of Contents:

  1. Hvad er verdens bedste chokolade?
  2. Hvad er verdens dyreste chokolade?
  3. Hvor kan man købe Friis Holm chokolade?
  4. Hvor meget chokolade skal der i en Chokoladefontæne?
  5. Hvad kan man dyppe i chokolade fontæne?
  6. Hvilken chokolade skal man bruger til Chokoladefontæne?
  7. Hvordan laver man chokolade til fontæne?

Hvad er verdens bedste chokolade?

Officielt verdens bedste chokolade Friis Holm Chokolade er skabt af Mikkel Friis-Holm - den regerende verdensmester i chokolade, kåret ved International Chocolate Awards. Ikke nok med at være regerende verdensmester - så har Mikkel faktisk siddet på tronen de sidste 5 år.

Hvad er verdens dyreste chokolade?

Kokken Fritz Knipschildt har skabt et brand med verdens dyreste chokolade. Hans La Madeleine au Truffe koster omkring 1600 kr. pr stykke. Nu er Madeleine-chokoladen, ifølge Copenhagen Post, igen kåret til at være verdens dyreste chokolade af Guinness World of Records.

Hvor kan man købe Friis Holm chokolade?

Køb Friis-Holm Chokolade | Gratis Fragt | Prisgaranti - VildMedVin.

Hvor meget chokolade skal der i en Chokoladefontæne?

Forberedelse af chokoladen: Forbrug ca. 1 kg. Brug 1 kg chokolade og 1 kop madolie (du kan tilsætte mere olie efter at have tjekket konsistensen).

Hvad kan man dyppe i chokolade fontæne?

En fontæne skaber en fantastisk stemning, og det er både hyggeligt og sjovt for børn og voksne. Og så må vi ikke glemme, at smeltet varm chokolade selvfølgeligt smager himmelsk. Det er især lækkert, hvis du har noget lækkert tilbehør til – for eksempel skumfidusser, bær eller kiks.

Hvilken chokolade skal man bruger til Chokoladefontæne?

For bedste resultat skal bruges chokolade med 60 % kakao-indhold. Ved højere procent, skal bruges mere vegetabilsk olie for at fortynde chokoladen. Forbrug ca. 1 kg.

Hvordan laver man chokolade til fontæne?

Sådan fungerer en chokoladefontæne
  1. Først skal du bruge noget chokolade – Helst smelte- eller kogechokolade.
  2. Varm chokoladen i mikroovn eller i et vandbad.
  3. Hæld chokoladen i fontænen.
  4. Start for motoren og skru op for varmen.
  5. Nyd nu synet af lækkert varmt chokolade, der bliver pumpet rundt som et springvand!