Table of Contents:

  1. Hvor gammel er Sveriges kronprinsesse?
  2. Hvad bliver Daniel når Victoria bliver dronning?
  3. Er den svenske kronprinsesse gravid?
  4. Hvor bor den svenske kronprinsesse?
  5. Hvad hedder den svenske prins?
  6. Er Prinsesse Sofia gravid?
  7. Hvad fejler prins Daniel?
  8. Hvad hedder den svenske prinsesse?
  9. Hvad hedder den svenske kronprinsesse Victorias datter?
  10. Hvad hedder det svenske kongepar?
  11. Hvor bor det svenske kongepar?

Hvor gammel er Sveriges kronprinsesse?

44 år (14. juli 1977)Kronprinsesse Victoria af Sverige / Alder

Hvad bliver Daniel når Victoria bliver dronning?

Hans Kongelige Højhed Prins Daniel af Sverige, hertug af Västergötland (født Olof Daniel Westling, 15. september 1973 i Örebro) er som følge af af sit ægteskab med kronprinsesse Victoria af Sverige blevet prins af Sverige.

Er den svenske kronprinsesse gravid?

Det svenske kongehus har netop meddelt, at kronprinsesse Victoria og prins Daniel venter deres andet barn. Så kom den glade nyhed, rigtig mange har ventet på: Kronprinsesse Victoria er gravid. Det svenske kongehus har i dag meddelt, at kronprinsesse Victoria og prins Daniel venter deres andet barn.

Hvor bor den svenske kronprinsesse?

Victoria og Daniel bor på Haga Slot i Solna ved Stockholm. Det oprindelige naturområde Haga blev i 1771 købt af Gustaf III, der omdannede det til den store, engelskinspirerede Hagapark, der i dag rummer en række af Sveriges mest kendte bygninger og seværdigheder.

Hvad hedder den svenske prins?

Prins Carl Philip af Sverige. Prins Carl Philip, hertug af Värmland (Carl Philip Edmund Bertil, født 13. maj 1979) er prins af Sverige, hertug af Värmland, og søn af kong Carl 16. Gustav og dronning Silvia.

Er Prinsesse Sofia gravid?

Specielt gravide prinsesse Sofia, som har termin i slutningen af marts eller først i april, vil mange så utroligt gerne høre og se nyt fra. I onsdags var Sofia og Carl Philip på officiel opgave hjemme fra deres Villa Solbacken, hvor de nyder livet med deres to sønner.

Hvad fejler prins Daniel?

En medfødt nyresygdom tvang i 2009 prins Daniel til en stor operation. En transplantation var eneste udvej. Først skulle lægerne finde en nyre, der passede til Prins Daniel, og det blev hans far Olle Westling, der endte med at donere en nyre til sin søn.

Hvad hedder den svenske prinsesse?

Prinsesse Estelle af Sverige (Estelle Silvia Ewa Mary; født 23. februar 2012 i Solna, Sverige) er en svensk prinsesse og hertuginde af Östergötland. Hun er datter af Kronprinsesse Victoria af Sverige og Prins Daniel af Sverige.

Hvad hedder den svenske kronprinsesse Victorias datter?

Prinsesse Estelle af SverigeKronprinsesse Victoria af Sverige / Datter

Hvad hedder det svenske kongepar?

Sveriges kongepar kong Carl Gustav og dronning Silvia er begge over 65, og kan derfor nu takke ja til tredje stik med vaccinen mod Covid-19. Det tilbud har de begge takket ja til, bekræfter det svenske kongehus overfor det svenske medie Svensk Damtidning.

Hvor bor det svenske kongepar?

Kong Carl XVI Gustaf er gift med Dronning Silvia (født Sommerlath), med hvem han har tre børn, hvoraf den ældste datter Victoria er tronfølger. Kongeparret bor på Drottningholm Slot uden for Stockholm.