Table of Contents:

  1. Hvem ejer Kia og Hyundai?
  2. Er Hyundai og Kia det samme?
  3. Hvem ejer Bentley?
  4. Er Kia en god bil?
  5. Hvad er Hyundai også kendt for?
  6. Hvad betyder Hyundai?
  7. Hvem ejer Rolls-Royce?
  8. Kan man se på nummerpladen hvem der ejer bilen?
  9. Kan man se hvem der ejer en bil?

Hvem ejer Kia og Hyundai?

Kia Motors (koreansk: 기아자동차) KRX: 000270 er en sydkoreansk bilproducent og bilmærke. Virksomheden har hovedsæde i Seoul og er delvist ejet af konglomeratet Hyundai Motor Group gennem forskellige aktiebesiddelser og er dermed i familie med Hyundai Motor, som ved udgangen af 2011 ejede 33,99 % af Kia Motors.

Er Hyundai og Kia det samme?

Hyundai er etableret i 1967 og udgør sammen med Kia Hyundai Motor Group, som er verdens fjerdestørste bilfabrikant, målt på antal solgte motorkøretøjer i 2010.

Hvem ejer Bentley?

Bentley biler der vandt 24-timers racerløbet i Le Mans i 1924 og modeller der gentog succesen i 1927, 1928, 19. I 1931 blev Bentley opkøbt af Rolls-Royce og i 1998 solgt til tyske Volkswagen Group, som fortsat er ejer.

Er Kia en god bil?

Kia's biler er kvalitetsbiler på et ekstremt højt niveau. Det vidner topplaceringer flere år i træk i den internationalt anerkendte J.D Powers-kvalitetsundersøgelse om. Det er også derfor, at Kia uden at blinke giver 7 års garanti på sine nye biler, hvor den fleste andre bilmærker kun giver to års garanti.

Hvad er Hyundai også kendt for?

Et stærkt bilmærke med en enestående garanti Som et topmoderne bilmærke står Hyundai for udvikling af innovative, stærke og veludstyrede biler til konkurrencedygtige priser. Derudover er vi i særlig grad kendt for vores enestående 5 års garanti uden kilometerbegrænsning.

Hvad betyder Hyundai?

Det koreanske ord Hyundai betyder både moderne og fremadrettet. Den første Hyundai rullede af samlebåndet i 1968 og siden er det gået stærkt. I dag er det verdens 7. største bilfabrik.

Hvem ejer Rolls-Royce?

Bilmærket er et 100 % ejet datterselskab til tyske BMW og er den nuværende producent af biler med Rolls-Royce-mærket. Bilmærkets historie går tilbage til 1904 gennem selskaberne Rolls-Royce Limited og Rolls-Royce Motors.

Kan man se på nummerpladen hvem der ejer bilen?

Som udgangspunkt kan man ikke finde ejeren af en bil, hvis man bare kender registreringsnummeret. Det kan kun politiet og lignende, der har adgang til alle data i CMR – også kaldet motorregistret – der er stedet, hvor myndighederne opbevarer data på ejerskab, syn og afgifter på alle biler i Danmark.

Kan man se hvem der ejer en bil?

I Motorregisteret kan man undersøge, hvem der ejer bilen, men det er kun politiet og visse synshaller, som har fuld adgang til de nøjagtige oplysninger om bilens retsmæssige ejer. Som privatperson er det bedste, du kan gøre, at forsøge at komme så tæt som muligt på at fastslå, hvem ejeren af bilen reelt er.