Table of Contents:

  1. Er DALI 1 og DALI 2 kompatible?
  2. Hvor lang må en DALI bus være ved brug af 1 5mm?
  3. Hvad er KNX styring?
  4. Hvorfor vælge KNX?
  5. Hvor lang må en DALI bus være?
  6. Hvad står KNX for?
  7. Hvad kan KNX?
  8. Hvad er fordelen ved den åbne protokol i KNX?
  9. Hvad er KNX installation?

Er DALI 1 og DALI 2 kompatible?

Det er desuden kun medlemmer af DiiA, der kan certificere deres DALI-2 produkter. Alt udstyr som ikke er mærket med logoet, kan derfor ikke betragtes som DALI-2 udstyr. Dette på trods af, at udstyret er produceret efter standarden. På DiiAs hjemmeside kan du se alle DALI version 1 og DALI-2 certificerede produkter.

Hvor lang må en DALI bus være ved brug af 1 5mm?

Den maksimale længde mellem de to fjerneste DALI-komponenter er 300 meter og det maksimale spændingsfald er 2V.

Hvad er KNX styring?

HVAD ER KNX INTELLIGENT STYRING? En KNX-installation er en intelligent elinstallation, som gør det muligt at styre lys, varme, ventilation, solafskærmning, alarm og adgangskontrol med et enkelt system.

Hvorfor vælge KNX?

Systemet tilbyder mere komfort, mere sikkerhed og en større energibesparelse: Uanset om det drejer sig om parcelhuse eller kontorbygninger, stilles der stadig større krav om nem og fleksibel styring af aircondition, lys og adgangskontrol. Samtidig bliver effektiv energiudnyttelse stadig vigtigere.

Hvor lang må en DALI bus være?

Den maksimale længde mellem de to fjerneste DALI-komponenter er 300 meter og det maksimale spændingsfald er 2V.

Hvad står KNX for?

KNX er en verdensstandard inden for bolig- og bygningsautomation. KNX Association er navnet på den sammenslutning af producenter, der udvikler, producerer og markedsfører komponenter baseret på en fælles teknologi til bygningsautomation.

Hvad kan KNX?

KNX-teknologien kan samlet set løse alle typer af styrings- og automatiseringsopgaver i bygninger, eks. lys, varme ventilation, alarm, overvågning, solafskærmning m.v. KNX-portalen er din store og dybdegående guide til, hvilke muligheder der er med KNX, samt hvordan den kan installeres.

Hvad er fordelen ved den åbne protokol i KNX?

KNX er baseret på netværk med buskabling, og den åbne protokol sikrer, at mange forskellige komponenter fra Schneider Electric og andre producenter i KNX-samarbejdet kan kommunikere sammen i et intelligent KNX-netværk uden problemer.

Hvad er KNX installation?

I en KNX installation er alle komponenter forbundet sammen i én busforbindelse, og kan derved udveksle data mellem hinanden. Komponenter til opbygning af det kommunikerende KNX-netværk. Sender informationen som telegram ud på bussen. og udfører funktionen.