Table of Contents:

  1. Er PFA et godt pensionsselskab?
  2. Hvordan klarer pensionsselskaber sig?
  3. Hvordan fungerer en pension?
  4. Hvem bruger PFA?
  5. Hvilken pensionsopsparing er bedst?
  6. Hvem betaler til PFA?
  7. Hvem bruger PFA Pension?

Er PFA et godt pensionsselskab?

Trods kritik: Danica og PFA er tilfredse Hos både Danica og PFA erklærer man sig dog tilfreds med afkastene til kunderne. “PFA's kunder har foreløbig opnået pæne afkast i 2021, og vi ser frem til at gøre status ved præsentationen af halvårsregnskabet i august.

Hvordan klarer pensionsselskaber sig?

»Det er meget fine afkast«: Sådan har pensionsselskaberne klaret sig indtil nu i år. Pensionskunder med middel risiko og 20 år til pension har i gennemsnit fået mere end 10 pct. i afkast på ni måneder. 2021 har været et godt år for de danske pensionskunder.

Hvordan fungerer en pension?

Individuelle pensionsopsparinger Individuelle pensionsordninger giver den enkelte mulighed for at spare ekstra op, så man har mere at leve for som pensionist. De fleste lønmodtagere bidrager i dag til en arbejdsmarkedspension, og overførselsindkomstmodtagere under folkepensionsalderen betaler også bidrag til ATP.

Hvem bruger PFA?

kroner. Endelig indgår PFA i et tæt samarbejde med en række faglige organisationer om pensionsordninger, og eksempelvis er FunktionærPension i dag ejet af PFA....
PFA Pension
HovedsædeSundkrogsgade, Danmark
Organisation
EjerPFA Holding
ModerselskabPFA Holding

Hvilken pensionsopsparing er bedst?

Ønsker du at indbetale mere, anbefaler vi dig enten at supplere med en aldersopsparing eller en livrente. Vil du have din pension udbetalt som en engangssum, skal du vælge aldersopsparing. Vil du have en løbende fast udbetaling resten af livet, skal du vælge livrente.

Hvem betaler til PFA?

Lønmodtagers frivillige éngangs-indbetaling Kontakt PFA, hvis du indbetaler via Nets InformationsService via OverførselsService og har en medarbejder, der indbetaler frivilligt bidrag - enten som indbetalingsprocent eller beløb.

Hvem bruger PFA Pension?

De fleste offentligt ansatte KS'ere får automatisk en pensionsordning hos PFA Pension. Her får du overblik over, hvordan du er dækket, og hvad du kan bruge din pensionsordning til.