Table of Contents:

  1. Hvornår får man løn som vikar?
  2. Hvornår udbetaler Adecco løn?
  3. Hvor meget tjener vikarbureau?
  4. Hvad står JKS for?
  5. Hvordan får man SH penge udbetalt?
  6. Hvornår kan man få udbetalt sin fritvalgskonto?
  7. Hvor meget koster en vikar?

Hvornår får man løn som vikar?

Hvornår får jeg løn? I VRM er der lønudbetaling hver 14. dag, og der kan gå op til en måned før, du får udbetalt din løn. Lønnen indbetales på din NEM-konto.

Hvornår udbetaler Adecco løn?

Adecco udbetaler din løn hver 14. dag, hvis alle dine timesedler er modtaget til tiden (mandag kl. 12.00). Din løn er til disposition på din konto fredag i ulige uger, dog undtaget fredage, som falder på en helligdag – se lønkalenderen.

Hvor meget tjener vikarbureau?

Paragraf:Løntype:
§ 6Timeløn225,58
§ 6Ajourføringstillæg1,79
§ 6Timeløn + ajourføring227,37
§ 7 stk. 1Erfaringstillæg9,53

Hvad står JKS for?

JKS - Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureau.

Hvordan får man SH penge udbetalt?

Medarbejderen opsparer ved hver lønudbetaling en procentsats af den optjente ferieberettigede løn. Beløbet indsættes på SH-kontoen. Der skal beregnes pension af beløbet, men ikke feriegodtgørelse. Pensionen beregnes i forbindelse med opsparingen.

Hvornår kan man få udbetalt sin fritvalgskonto?

Medarbejderen kan vælge at få udbetalt et beløb fra fritvalgskontoen i forbindelse med, at medarbejderen holder fri, f. eks. ved ferie, feriefridage, overenskomstmæssige fridage, børneomsorgsdage, børns 2. hele sygedag og ved lægebesøg i forbindelse med barns sygdom.

Hvor meget koster en vikar?

Prisen afhænger af ansættelsens længde samt antallet af vikarer, og bureauet reklamerer med priser helt ned til 130 kroner i timen. For en ufaglært vikar med kort varsel ligger prisen dog omkring 170 kroner.