Table of Contents:

  1. Hvad hedder Holland på dansk?
  2. Er det svært at lære hollandsk?
  3. Hvad hedder sprog på hollandsk?
  4. Hvad er det officielle sprog i Finland?
  5. Hvad er det officielle sprog i Belgien?
  6. Hvad for et sprog taler man i Østrig?
  7. Hvad hedder den hollandske konge?
  8. Hvad hedder det hollandske flag?
  9. Hvad er det nemmeste sprog at lære?

Hvad hedder Holland på dansk?

Holland er et almindeligt navn for Nederlandene i daglig tale i Danmark og flere andre lande. Men det egentlige Holland omfatter kun de to provinser Noord-Holland (Nord-Holland) og Zuid-Holland (Syd-Holland) (tidligere provinsen Holland).

Er det svært at lære hollandsk?

Det er som regel ikke svært for en dansker at lære hollandsk, for mange af ordene er de samme eller ligner meget, så man kan gætte. Mange danskere har familie i Holland og vil derfor gerne lære sproget.

Hvad hedder sprog på hollandsk?

NederlandskHolland / Officielt sprog

Hvad er det officielle sprog i Finland?

Finsk Svensk Finland/Officielle sprog Finland har to officielle sprog, finsk og svensk. Det står i den finske grundlov at landet er tosproget. Omkring 88 % af indbyggerne i Finland har finsk som modersmål, cirka 5 % har svensk som modersmål. De svensktalende finner bor især i kystområder mod syd og vest.

Hvad er det officielle sprog i Belgien?

Nederlandsk FranskTysk Belgien/Officielle sprog

Hvad for et sprog taler man i Østrig?

TyskØstrig / Officielt sprog Det officielle sprog er tysk, der tales i dialektiske former. Herudover er slovensk, kroatisk og ungarsk anerkendte minoritetssprog. Republikken Østrig blev dannet på resterne af det østrig-ungarske dobbeltmonarki efter 1.

Hvad hedder den hollandske konge?

Willem-Alexander (Willem-Alexander Claus George Ferdinand; født 27. april 1967) er konge af Nederlandene siden 30. april 2013. Willem-Alexander er den ældste søn af dronning Beatrix af Nederlandene og Claus van Amsberg.

Hvad hedder det hollandske flag?

Nederlandenes flag Det hollandske flag, på hollandsk Vlag van Nederland, siges at være moder til mange andre europæiske flag. Med en historie, som går tilbage til det 16. århundrede, hvor Nederlandene erklærede sig uafhængige af Spanien, så er det et af de ældst dokumenterede flag.

Hvad er det nemmeste sprog at lære?

Det sprog på listen, som vil være lettest at lære for dig, vil være det sprog, du har mest lyst til at lære: Norsk. Svensk. Engelsk.