Table of Contents:

  1. Hvad koster det at få lavet en stikkontakt?
  2. Hvordan samler man en stikkontakt med afbryder?
  3. Hvordan får man ledning ud af stikkontakt?
  4. Hvor meget koster det at flytte en stikkontakt?
  5. Hvad koster det at trække nye ledninger?
  6. Hvad koster ny elinstallation?

Hvad koster det at få lavet en stikkontakt?

Den første stikkontakt vil altid være den der koster mest, prisen pr stikkontakt koster gennemsnitligt omkring 500 kr at få monteret. Den første stikkontakt vil altid koste minimum 1500 kr.

Hvordan samler man en stikkontakt med afbryder?

Som det ses tilsluttes lampen direkte til nul (N eller 0) ledningen, som oftest er blå. Faseledningen (F, P, eller L) som oftest er brun tilsluttes den ene side af afbryderen - den røde klemme. På den anden side af afbryderen i den sorte klemme monteres en tændledning til som går op til lampen eller lampestedet.

Hvordan får man ledning ud af stikkontakt?

Den eksisterende stikkontakt skrues løs, og ledningerne afmonteres. De kan være fastgjort med skrueklemmer, som løsnes med en skruetrækker. Eller ved de nyere stikkontakter, er ledningerne monteret med skrueløse klemmer hvor man trykker en "knap" ind og ledningen kan trækkes ud.

Hvor meget koster det at flytte en stikkontakt?

Hvad koster det at flytte en stikkontakt? Hvad præcis det koster at flytte en stikkontakt i dit tilfælde er svært at sige på forhånd, de afhænger hundrede forskellige faktorer. Vi tilbyder flytning af stikkontakt pris fra 1.800kr i København.

Hvad koster det at trække nye ledninger?

En gennemsnitlig installation med materialer inkluderede koster ca. dk 550 per kvadratmeter, hvis det udføres i forbindelse med elektrisk renovering.

Hvad koster ny elinstallation?

Hvis du skal udskifte et enkelt stikkontakt hos en elektriker ligger prisen mellem 1.200 og 1.800kr. Udskiftning af 10 stikkontakter ved el-renovering koster ca. 300kr pr. styk.