Table of Contents:

  1. Hvad betyder hackerangreb?
  2. Er mit Wi-Fi sikkert?
  3. Hvad betyder det at hacke?
  4. Hvad kan man hacke?
  5. Kan man hacke router?

Hvad betyder hackerangreb?

Hacking er uautoriseret adgang til en computer af it-kriminelle, som udnytter svagheder i sikkerheden på en computer. Metoden kan variere fra drengestreger til professionelle angreb på fx statslige hjemmesider. Personen, som gør det, bliver kaldt for en hacker.

Er mit Wi-Fi sikkert?

Sørg for at have firewall'en tilsluttet, og er du har mærkbart forøget sikkerheden på din internetforbindelse. En sidste forudsætning for et sikrere internet er ved at skjule navnet på sit trådløse netværk.

Hvad betyder det at hacke?

En hacker er en person, der finder og udnytter svagheder i sikkerheden i et computersystem eller i et computernetværk. Denne betydning er en nyere udvikling, men den er næsten enerådende i pressen og i folkemunde.

Hvad kan man hacke?

Hackere kan fx oprette falske WLAN-netværk – også kaldet „evil twin-netværk“, som fører dig direkte til skadelige websites. Det er også muligt for kriminelle at stjæle dine data via et USB-kabel på en opladningsstation. 4. Phishing: Ved denne type angreb modtager du beskeder med links via e-mail eller sociale netværk.

Kan man hacke router?

En hacker kan gennem din router få adgang til dine tilkoblede enheder. Hvis du ikke selv kan, så hjælper vi dig hellere end gerne med at sikre både din router og dine enheder. Udover router og enheder skal dine forskellige konti på sociale medier mm. også have et stærkt kodeord.