Table of Contents:

  1. Er Minnie og Mickey kærester?
  2. Hvad hedder Minnie Mouse kat?
  3. Er Mickey og Minnie Mouse søskende?
  4. Hvad er Pluto for en hund?
  5. Hvor mange år er Anders And?
  6. Hvor mange år er Mickey Mouse?
  7. Hvor bor Minnie Mouse?
  8. Hvor gammel er Mini Mouse?
  9. Hvem er Mickey Mouse bedste ven?
  10. Hvilket dyr er Pluto?
  11. Hvad kendetegner Pluto?
  12. Hvad hedder en ands børn?
  13. Er Anders And og Onkel Joakim brødre?
  14. Hvad hedder Mickey Mouses nevøer?
  15. Hvor gammel er Fedtmule?

Er Minnie og Mickey kærester?

Minnie Mouse er en figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand.

Hvad hedder Minnie Mouse kat?

Somme tider har Pluto haft en sweather på, som Minnie Mouse har strikket, men det er lykkedes for Pluto at få den til at krybe så meget, at katten Figaro har arvet den.

Er Mickey og Minnie Mouse søskende?

Men han er fast figur i disse blade, og i tegneserierne er han blevet en detektiv, der hjælper Politimester Striks i forbryderjagten med Fedtmule som fast følgesvend, men han kan også være en almindelig småborger, der må opdrage sine nevøer Mik og Mak og dyrke Minnie Mouse.

Hvad er Pluto for en hund?

Pluto er gul, har en lang krop og halvlange ben samt en tynd, sort hale. Af race minder den lidt om en gravhund, men den er større. Den fremstilles som naiv og halvdum, men meget sød. Der findes en række tegnefilm, hvor Pluto har hovedrollen.

Hvor mange år er Anders And?

Hvor gammel er Anders i historierne? I de første avisstriber fra 1930 var han meget barnlig og kunne finde på at baldre ruder og stjæle slik. Da Rip, Rap og Rup flyttede ind hos ham, blev han mere voksen (begyndte at gå på arbejde o.s.v.). I dag er han nok en 27-28 år gammel, når han optræder i historier.

Hvor mange år er Mickey Mouse?

Den 18. november er det præcis 90 år siden, at verden første gang stiftede bekendtskab med Mickey Mouse. Det var i tegnefilmen Steamboat Willie, som samtidig blev Walt Disneys helt store gennembrud.

Hvor bor Minnie Mouse?

I historien er Andeby grundlagt af Kornelius Blisand. På det amerikanske originalsprog bor musene Mickey Mouse, hans nevøer Mik og Mak, kæresten Minnie Mouse og hans ven Fedtmule og andre figurer i et museunivers i byen Mouseton.

Hvor gammel er Mini Mouse?

Den 18. november 1928 var der så verdenspremiere på den film, der blev Walt Disneys helt store gennembrud, Steamboat Willie – og Mickey Mouse havde hovedrollen.

Hvem er Mickey Mouse bedste ven?

Mickeys univers Som navnet antyder, er Mickey en mus. Hans nærmeste venner består af hans hund Pluto, hans bedste ven Fedtmule (der også er en hund!), kæresten Minnie og hans to nevøer Mik og Mak. Andre figurer fra Mickeys univers er bl.

Hvilket dyr er Pluto?

I den første film fra 1931 ("The Moose Hunt") er Pluto ganske rigtigt en blodhund, der går på jagt med Mickey, og i de tidligste tegneserier ligner han også en blodhund. Men ret hurtigt efter at han blev en fast figur, blev hans udseende gjort mere strømlinet, så han ikke mere lignede nogen bestemt race.

Hvad kendetegner Pluto?

Pluto er en dværgplanet beliggende i Kuiperbæltet i udkanten af vores solsystem. Den er opkaldt efter Pluton, den romerske gud for dødsriget, svarende til Hades i den græske mytologi. Percival Lowell begyndte i 1905 at lede efter Planet X.

Hvad hedder en ands børn?

Andolf And - søn af Andtonius And og Andrea Blisand, Gift med Lulu Lom og far til fætter Vims og fætter Hidsigprop. Blev første gang nævnt i "Krigerisk kæledyr" af Carl Barks. I den historie hedder han dog onkel Edderfugl. Lulu Lom - gift med Andolf And og mor til fætter Vims og fætter Hidsigprop.

Er Anders And og Onkel Joakim brødre?

Joakim von And og hans verden Joakim von And er søn af Frederik von And og Clementine O'And, og havde to søstre, Andrea von And og Hortensia von And. Han er Anders Ands onkel (egentlig morbror, da Anders er søn af Hortensia), og den rigeste and i verden.

Hvad hedder Mickey Mouses nevøer?

Mik og Mak er Mickey Mouse to nevøer i tegneserierne, de hed oprindelig Mak og Muk i de første årgange af Anders And & Co. Deres skaber var Floyd Gottfredson, der tegnede de korte striber med Mickey i 1930'erne. Her kommer de på besøg den 18. september 1932 hos Mickey og bliver hentet igen af deres mor 6.

Hvor gammel er Fedtmule?

Fedtmule optrådte første gang i 1932 under navnet Dippy Dawg som birolleindehaver i filmen "Mickey's Revue". Senere blev han til Dippy the Goof, og efter filmen Goofy and Wilbur, slet og ret Goofy. Han var mest bi-figur til Mickey, men på grund af en stor popularitet blev der lavet film med ham som hovedfigur.