Table of Contents:

  1. Hvem ejer Haraldsborg?
  2. Hvor gammel er Peter Rex?
  3. Hvad drak Mopper?
  4. Hvor mange børn har Mopper fra Familien fra Bryggen?
  5. Hvor mange børnebørn har Linse Kessler?
  6. Hvad hedder linses mor?
  7. Er Mikkel og Linse søskende?
  8. Hvor bor mobber?
  9. Hvor boede mor Ann?
  10. Hvor mange børn fik Mopper?
  11. Hvem er Didde Skjelmose?
  12. Hvor meget vejer Linse Kesslers bryster?
  13. Hvor er Lebbe-Lone?
  14. Hvad hedder Linse Kesslers mor?
  15. Hvor gammel er Linses mor da hun døde?

Hvem ejer Haraldsborg?

Sådan siger Peter, ejer af café Haraldsborg på Islands Brygge, dagen efter han har måtte tage afsked med Ann Patricia Christiansen, der blev bedre kendt som Mor Ann eller Mopper fra 'Familien fra Bryggen'.

Hvor gammel er Peter Rex?

Da både TV 2 og Ekstra Bladet er færdig med at optage, åbner værtshuset ejer, Peter Rex, et par enkelte nye øl til gæsterne. - De skal jo ikke dø af tørst, siger han, inden han er klar til næste interview. Han har kendt Mopper i 36 år. Allerede fra dengang han var 16.

Hvad drak Mopper?

Hendes biologiske far så hun slet ikke, før at familien blev genforenet efter krigen i 1945. Hendes mor brød hun sig ikke meget om. Moderen var snobbet, syntes Mopper. Hun drak sin eftermiddagste ”med strakt lillefinger”.

Hvor mange børn har Mopper fra Familien fra Bryggen?

Det kom først for alvor frem, at 'Familien fra Bryggens' overhoved, Ann Patricia 'Mopper' Christiansen havde tre børn, efter hun i september 2016 åbnede op om sin sygdom, der tog livet af hende i november 2016.

Hvor mange børnebørn har Linse Kessler?

Linse Kessler
BopælIslands Brygge
ForældreOle Christiansen Ann Patricia Christiansen
SøskendeMikkel Kessler (bror)
BørnStephanie Christiansen (født i 1990)

Hvad hedder linses mor?

Ann Patricia ChristiansenLinse Kessler / Mor

Er Mikkel og Linse søskende?

Da Linse Kessler var 13 år, blev lillebror Mikkel født. Og så skulle hun til at passe på både sig selv og ham.

Hvor bor mobber?

Mopper flyttede hjem til Linse i den sidste tid Den sidste tid Mopper levede, var hun for syg til at bo i sin lejlighed. Derfor flyttede hun ind i Geggos gamle værelse i Linses lejlighed på Bryggen.

Hvor boede mor Ann?

Hun boede på Islands Brygge i København. Det samme gør Linse Kessler og hendes datter, Stephanie. De farverige personligheder har været omdrejningspunktet for "Familien på Bryggen" i ti sæsoner.

Hvor mange børn fik Mopper?

Hun var mor til Mikkel Kessler og Linse Kessler. Derudover havde hun også en søn i England, som voksede op ved hans mormor og morfar. Han hedder Mark Coleman og er halvstorebror til Linse og Mikkel Kessler.

Hvem er Didde Skjelmose?

Didde Skjelmose er en dansk tv-personlighed. Didde Skjelmose er født og opvokset på Bryggen, men i dag bor hun i Vamdrup i Jylland. Her arbejder hun for Kolding Kommune på genbrugspladserne i Vamdrup og Christiansfeld.

Hvor meget vejer Linse Kesslers bryster?

Danmarks største bryster skulle være endnu større, hvis Linse Kessler måtte bestemme. I øjeblikket bærer hun rundt på et brystparti, der vejer fire kilo. Men Linse Kessler kan ikke få nok.

Hvor er Lebbe-Lone?

- Lone slås lidt med nogle ting mentalt, der gør, at hun ikke er med i øjeblikket, lyder svaret. Sidste uges afsnit af 'Familien på Bryggen' bød dog på et kort gensyn med Lebbe-Lone, da Geggo og kæresten Cengiz løb ind i hende, mens de var på vej i kiosken med lille Alba.

Hvad hedder Linse Kesslers mor?

Ann Patricia ChristiansenLinse Kessler / Mor

Hvor gammel er Linses mor da hun døde?

En mandag aften i november 2016 mistede Bryggen – og ikke mindst familien Kessler – en af sine allerkæreste. Mopper sov stille ind i en alder af 78 år efter at have kæmpet med alvorlig sygdom i flere måneder.