Table of Contents:

  1. Hvad er Ansigtsscrub?
  2. Hvor ofte skal man skrubbe ansigtet?
  3. Hvor ofte skal man bruge body scrub?
  4. Hvordan laver man Ansigtsscrub?
  5. Hvordan bruger man en skrubbehandske?
  6. Hvordan bruger man skrubbecreme?
  7. Hvad bruger man en bodyscrub til?
  8. Kan en ansigtsmaske blive for gammel?
  9. Hvordan bruger man en hamphandske?

Hvad er Ansigtsscrub?

En ansigtsscub er et renseprodukt der er specielt fremstillet til huden i ansigtet. Når din hud danner nye hudceller, skal de gamle hudceller væk, men hvis ikke de fjernes effektivt, kan de tilstoppe porerne og være skyld i irritation, hudorme og bumser.

Hvor ofte skal man skrubbe ansigtet?

Cellefornyelsen og udskillelsen bliver sløvere og som følge deraf mister huden sin naturlige fugt og glød. Derfor er det endnu mere vigtigt at få eksfolieret din hud med alderen, gerne en til to gange om ugen, alt efter din huds behov.

Hvor ofte skal man bruge body scrub?

Det at bruge en body scrub er ikke noget, man bør gøre hver dag. Selv om vi bruger milde ingredienser i vores scrubs, kan eksfoliering være hårdt for huden, hvis det gøres for meget. Vi anbefaler, at du bruger en scrub to til tre gange om ugen, men det er dig, der er ekspert i at mærke, hvad din huds behov er.

Hvordan laver man Ansigtsscrub?

Sådan gør du
  1. Bland olivenolie, honning og havregryn sammen i en skål.
  2. Påfør scrubben i ansigtet og på halsen. Massér produktet ind i huden med cirkulære bevægelser. Lad den virke et par minutter.
  3. Vask ansigt og hals med lunkent vand og afslut evt. med kold vand.

Hvordan bruger man en skrubbehandske?

Skrubbehandske du kan anvende i bruse- eller karbadet. Eksfolierer og masserer huden samtidig med, at den sætter gang i blodcirkulationen. Skyl i rent vand efter hver brug, og lad den tørre. Skrubbehandskerne kommer i tre nuancer, og det er tilfældigt, hvilken en, der fremsendes.

Hvordan bruger man skrubbecreme?

Fugt først: En bodyscrub skal altid bruges på våd eller fugtig hud, aldrig tør. Hav den stående i brusekabinen, så du kan skrubbe et par gange om ugen. Ikke hver dag. Huden skal lige have tid til at komme sig.

Hvad bruger man en bodyscrub til?

Bodyscrub, der også kaldes peeling, kan du nemt bruge et par gange om ugen. Skrubben skal masseres ind med cirkelbevægelser. De fleste varianter indeholder en form for korn - eller salt/sukker, der har en let slibende effekt. Brug den på tør hud, med mindre din hud bliver nemt rød og irriteret.

Kan en ansigtsmaske blive for gammel?

Mascara. Kan holde sig 3-6 måneder. Hvis din mascara er begyndt at blive tør og klumpe, skyldes det, at vandindholdet er fordampet, fordi den er for gammel.

Hvordan bruger man en hamphandske?

Handsken kan anvendes såvel tør som våd, og den er ideel til at skrubbe de døde hudceller bort og stimulere blodcirkulationen. Et værdigt våben i kampen mod appelsinhud. Handsken er forsynet med en strop, så den kan hænge og tørre efter brug. Hjælper til fjernelse af brune pletter samt tør hud på kroppen.