Table of Contents:

  1. Kan man blive sygemeldt på HF enkeltfag?
  2. Hvad sker der hvis man ikke kommer til eksamen hf?
  3. Hvor lang tid tager matematik B?
  4. Hvilke jobs kan man få med en HF?
  5. Hvor mange gange kan man tage et HF enkeltfag?
  6. Hvad svarer matematik B til?
  7. Kan man tage matematik B om?

Kan man blive sygemeldt på HF enkeltfag?

Hf-kursister Hvis du bliver syg i forbindelse med eksamen, skal du ringe til institutionen inden prøvens påbegyndelse. Institutionen vil underrette din underviser/censor. Desuden kræves det, at du indleverer en lægeerklæring senest dagen efter sygemeldingen for at få adgang til sygeeksamen i august.

Hvad sker der hvis man ikke kommer til eksamen hf?

Udebliver du fra en eksamen uden at give besked, kan du først komme op efter en ny tilmelding (som selvstuderende) og efter en ny deltagerbetaling ved næste ordinære eksamen i dine fag.

Hvor lang tid tager matematik B?

Som fag i en gymnasial uddannelse Uddannelsestiden for matematikB-niveau på hf er 260 timer. Du tager først matematik på C-niveau (135 timer), og derefter løfter du til matematikB-niveau (125 timer). Den enkelte skole bestemmer timernes fordeling over undervisningsperioden inden for hvert af de to niveauer.

Hvilke jobs kan man få med en HF?

Det vil sige, at en hf giver dig adgang til korte (1-2 år) eller mellemlange (3-4 år) videregående uddannelser. Rigtig mange hf-studenter bruger deres eksamen til at læse f. eks. til politi, lærer, sygeplejerske, pædagog, finansøkonom, socialrådgiver, fysioterapeut eller ergoterapeut.

Hvor mange gange kan man tage et HF enkeltfag?

En eksamen bliver ikke forældet eller ugyldig. Er du utilfreds med din karakter i et fag, kan du forsøge igen, men du kan ikke få SU til et fag, du allerede har bestået, og man kan heller ikke forbedre en afsluttet gymnasial uddannelse. Du kan ikke tage det samme fag mere end to gange.

Hvad svarer matematik B til?

I Matematik B kommer du til at arbejde med mange forskellige matematiske begreber, og du lærer at beskrive og løse matematiske problemstillinger. På faget lærer du både om funktioner, regression og differentialregning, og du kommer også til at arbejde med sandsynlighed, statistik, statistiske modeller og stikprøver.

Kan man tage matematik B om?

Faget indgår som adgangskrav på de videregående uddannelser Tjek på Adgangskortet for at se, hvilke videregående uddannelser, der kræver, at du har matematik. Du kan altid tage faget senere som supplering, fx løfte fra B- til A-niveau.