Table of Contents:

  1. Hvor mange hk til wakeboard?
  2. Hvilke vandski skal jeg vælge?
  3. Hvor gammel skal man være for at tage båd certifikat?
  4. Hvilket wakeboard skal jeg vælge?
  5. Kan man gå til vandski?
  6. Hvad koster det at stå på vandski?

Hvor mange hk til wakeboard?

40 hk i underkanten. Men med en eller to personer i båden, samt en mindre vandskiløber bagude, kan 40 hk være nok til at man kan have det sjovt. Det er en vurderingssag at finde ud af hvor stor motor og ikke mindst båd der skal til.

Hvilke vandski skal jeg vælge?

Når man skal vælge vandski er det præcis som med almindelige ski. Man skal vælge noget der passer til ens kompetencer og behov. Professionelle ski kan være svære for en begynder, da de reagerer meget mere præcist og dermed ikke giver efter for småfejl.

Hvor gammel skal man være for at tage båd certifikat?

HVOR GAMMEL SKAL MAN VÆRE FOR AT TAGE SPEEDBÅDSCERTIFIKAT? Du skal ifølge den danske lovgivning være fyldt 16 år for at føre en speedbåd i Danmark. Derudover skal du have erhvervet dig det lovpligtige speedbådscertifikat, såfremt du skal føre en speedbåd, som kræver det.

Hvilket wakeboard skal jeg vælge?

Mindre boards er nemmere at manøvrere men sværere at skubbe gennem vandet (eftersom der er en mindre overflade på boardet, der er i kontakt med vandet). Landingerne med mindre boards er også sværere og kommer med større risiko for at begrave boardets nose.

Kan man gå til vandski?

I modsætning til mange andre sportsgrene 'går' du ikke til vandski, men er 'medlem' af en vandskiklub. Dette betyder, at du ikke er låst til en bestemt træningstid /-dag, men altid kan komme i det tidsrum klubben er åben. Der er dog fælles træningsdage / aftener med fast træner.

Hvad koster det at stå på vandski?

Har du fået lyst til at prøve en tur på vandski eller er I en gruppe på arbejdet eller i sportsklubben, som godt kunne tænke sig et par timer med aktivitet på vandet? (ca. 10 min. på vandet) 200,- kr.