Table of Contents:

  1. Kan man spore en stjålet iPhone?
  2. Hvis din iPhone bliver stjålet?
  3. Kan andre bruge min iPhone?
  4. Hvad gør man når ens telefon bliver stjålet?
  5. Kan man tracke en slukket iPhone?
  6. Kan man spore en telefon?

Kan man spore en stjålet iPhone?

Du kan finde din enhed ved at logge ind på iCloud.com/find. Eller du kan bruge appen Find på en anden af dine Apple-enheder. Hvis din iPhone, iPad eller iPod touch ikke vises på listen over enheder, er Find ikke slået til. Men du kan stadig beskytte din konto, selvom Find ikke er slået til.

Hvis din iPhone bliver stjålet?

Hvis du får din telefon stjålet, skal du melde det til politiet på 114. Hvis du har været opmærksom, har du tilmed dit serienummer (IMEI-nummer) ved hånden, så du kan få politiet til at spærre mobiltelefonen. På denne måde sikrer du dig, at telefonen ikke kan bruges på danske eller udenlandske mobilnet.

Kan andre bruge min iPhone?

Lokaliser et familiemedlems eller en vens enhed Hvis du er medlem af en Familiedelingsgruppe, kan du bruge Find min iPhone på iCloud.com som en hjælp til at lokalisere alle familiemedlemmers enheder. Deres enheder vises under dine på listen Enheder.

Hvad gør man når ens telefon bliver stjålet?

De fleste mobilproducenter har mobilsporings-apps. iPhone: Du kan spore din mobil med Find min iPhone , hvis appen var slået til inden tyveriet. Android: Hvis din Android-mobil er tilknyttet en Google-konto, kan du bruge Googles Find min enhed-tjeneste . Det er som udgangspunkt slået til.

Kan man tracke en slukket iPhone?

Du har måske ikke slået Find til. Hvis enheden er slukket, batteriet er løbet tør for strøm, eller der er gået mere end 24 timer, siden den sidste lokalitet blev sendt til Apple, kan du ikke se enhedens lokalitet.

Kan man spore en telefon?

Her er en liste over de mest fremragende spion apps både til Android og iOS for at spore et mobilnummer: 1. mSpy - Denne spion app betragtes som den bedste til iPhone. Du skal blot installere mSpy-applikationen på den mobiltelefon, du ønsker at spore og aktivere den via din licenskode.