Table of Contents:

  1. Kan man bare sige sit job op?
  2. Kan man leve uden job?
  3. Hvor meget får man i løn i flexjob?
  4. Hvor mange timer må man arbejde som fleksjobber?
  5. Hvordan melder man sig ud af arbejdsmarkedet?

Kan man bare sige sit job op?

Dagpengeregler. Du får 3 ugers karantæne fra a-kassen, hvis du selv siger din stilling op, eller hvis a-kassen vurderer, at du er skyld i, at din arbejdsgiver har opsagt dig. En årsag kan være, at du har været skyld i samarbejdsproblemer, eller at du er blevet bortvist.

Kan man leve uden job?

Når man fylder sin dag med aktiviteter, der ikke er arbejde, skal man selv gøre det meningsgivende. Det paradoksale ved livet uden for arbejdet er, at det på mange måder fortsat er bestemt af arbejdslivet. Man skal hele tiden forklare sig som nyttig. Både over for andre, men især over for sig selv.

Hvor meget får man i løn i flexjob?

Fleksløntilskuddet beregnes med udgangspunkt i et beløb, der svarer til 98 pct. af højeste dagpengesats, dvs. 18.936 kr. (2021) og 18.964 kr.

Hvor mange timer må man arbejde som fleksjobber?

Der er ikke lovgivet om et minimum ugentligt timetal, og efter reformen 1. januar 2013 er det muligt at arbejde ganske få timer om ugen i et fleksjob. Et fastholdelsesfleksjob betyder, at du bliver ansat i fleksjob på din nuværende arbejdsplads.

Hvordan melder man sig ud af arbejdsmarkedet?

Når du i øvrigt ikke ønsker at stå til rådighed for arbejdsmarkedet og få dagpenge. Du kan afmelde dig på Jobnet.dk eller ved at kontakte dit Jobcenter. Jobcentret afmelder dig automatisk, hvis du: Melder dig syg.