Table of Contents:

  1. Hvem går på café?
  2. Hvilken aldersgruppe går mest på cafe?
  3. Hvem spiser mest ude?
  4. Hvor ofte spiser danskere take away?
  5. Hvor mange danskere går på café?
  6. Hvem køber mest take away?
  7. Hvor mange spiser færdigretter?
  8. Hvor mange mennesker spiser fastfood i Danmark?
  9. Hvor skal man spise aftensmad i København?
  10. Hvor spiser man bedst i København?

Hvem går på café?

De 20-29-årige går på eksempelvis restaurant, café eller køber to-go kaffe 135 gange om året i snit. Unge helt ned til 12-19 år har 107 årlige besøg. For gennemsnitsdanskeren er tallet på 81, ifølge mediet. Desuden låner 17 pct.

Hvilken aldersgruppe går mest på cafe?

Det viser sig at personer mellem 20-29 år er den aldersgruppe som i gennemsnit går mest ud på restaurant og cafébesøg (hele 135 gange). Til sammenligning går personer over 65 kun ud i gennemsnit 30 gange om året.

Hvem spiser mest ude?

Danskere bosiddende i Hovedstaden er dem, der spiser mest ude. Mens danskerne ofte tager på café uden nogen særlig anledning, så mener danskerne, at det kræver en anledning at tage på restaurant. Mere end 4 ud af 10 danskere spiser kun ude ved særlige lejligheder. 42 pct.

Hvor ofte spiser danskere take away?

- 15 procent af danskerne spiser take-away mindst en gang om ugen. 21 procent af de unge (15-34 år) spiser take-away flere gange ugentligt. - Just-eat bragte sidste år 11.832.048 måltider ud til danskerne. - 75 procent af alle måltider, Just-eat bragte ud, var pizza.

Hvor mange danskere går på café?

Og her fremgår det, at 55 pct. af danskere har svaret 'at gå på restaurant og café'.

Hvem køber mest take away?

Unge får mest take away Mest udbredt er det blandt de unge, hvor hver fjerde (24%) får take away mindst en dag om ugen. Det samme gælder for 13% af de 35-54-årige og beskedne fire procent af de 55-74-årige. Den mest almindelige pris for et take away-måltid er 46-60 kroner pr. person.

Hvor mange spiser færdigretter?

Flere og flere forbrugere køber færdigretter. I 2015 købte 74 pct. af de danske husstande færdigretter, og det tal er i dag steget til 87 pct. Mere end halvdelen af forbrugerne oplever at have for lidt tid, og børnefamilierne er særligt pressede.

Hvor mange mennesker spiser fastfood i Danmark?

19,5 pct. voksne i Danmark angiver, at de spiser mad fra pizzeria, burgerbar, shawarmabar m.m. mindst én gang om ugen. 25,6 pct. af dem er mænd.

Hvor skal man spise aftensmad i København?

Følg med på den københavnske madscene, når vi guider dig til de nyeste og bedste restauranter i hovedstaden, hvor du ikke bliver ruineret....Bon appétit!
  1. Restaurant Theo. ...
  2. Casamadre. ...
  3. Sol & Luna. ...
  4. Delphine. ...
  5. Como. ...
  6. Bar Somm' ...
  7. Esmée. ...
  8. Lago.

Hvor spiser man bedst i København?

Længe leve lange aftener ved lange borde. Her er en guide til nogle af Københavns bedste steder at tage ud og spise, hvis I er mange.
  • Brus. ...
  • Bar'Vin. ...
  • SURT. ...
  • Italo Disco. ...
  • Café Stadion. ...
  • Fischer. ...
  • Kødbyens Fiskebar. ...
  • Royal Garden.