Table of Contents:

  1. Hvordan finder man Skuffesalg?
  2. Hvordan sælger man hus uden ejendomsmægler?
  3. Hvordan kommer man i køberkartotek?
  4. Kan man se hvad et hus er solgt for?
  5. Hvad er en Skuffesag hos ejendomsmægler?
  6. Hvad betyder udsendt i køberkartotek?
  7. Hvorfor Skuffesalg?
  8. Hvorfor vælge Skuffesalg?
  9. Hvad betyder Skuffesalg?
  10. Hvad er en Skuffesag?

Hvordan finder man Skuffesalg?

De fleste ejendomsmæglere har i dag et køberkartotek, hvor man som boligkøber kan skrive sig op for at få adgang til de såkaldte skuffesalg, der ikke annonceres på Boligsiden. Her kan du blive klogere på processen og komme direkte i kontakt med ejendomsmæglere nær dig.

Hvordan sælger man hus uden ejendomsmægler?

Et selvsalg er et salg af bolig uden hjælp fra en ejendomsmægler. Fordelen ved et selvsalg af boligen er først og fremmest den økonomiske besparelse. Som sælger slipper du for at betale ejendomsmæglerens salær, ligesom du frit kan styre salgsprocessen af din bolig. På den anden side står du selv med hele ansvaret.

Hvordan kommer man i køberkartotek?

Du starter med at oprette dit ønske i vores køberkartotek. Derefter får du adgang til tilstandsrapporter og andre dokumenter på alle boliger, vi har til salg. Du kan nemt gemme dine favoritter og sortere dem efter, dem du synes bedst om.

Kan man se hvad et hus er solgt for?

Hvordan finder du ud af, hvad en bolig er solgt for på Boligsiden? Gå på boligsiden.dk. Indtast adressen i ”Lav en lynsøgning”. Klik på ”Se tidslinje” under ”Salgspris seneste”.

Hvad er en Skuffesag hos ejendomsmægler?

Et skuffesalg er et udtryk for, at en bolig ligger i ejendomsmæglerens 'skuffe' og venter på den rigtige køber. Boligen vil derfor ikke blive markedsført på ejendomsmæglerens hjemmeside, sociale medier eller andre steder, ligesom der heller ikke vil stå et til-salg skilt foran boligen.

Hvad betyder udsendt i køberkartotek?

Hvad er et køberkartotek? Kort fortalt er et køberkartotek det kartotek, hvor ejendomsmægleren holder styr på alle de kunder, der ønsker at købe en ny bolig. Alle kunderne har aktivt bedt den pågældende mægler om at hjælpe ham eller hende med at finde den perfekte bolig.

Hvorfor Skuffesalg?

Men formålet med et skuffesalg er jo at få solgt hurtigt til købere, der evt. er parate og bare venter på din bolig. De potentielle købere er netop tilmeldt et kartotek, fordi de ikke gider bruge tiden på at søge hver dag. Så dem misser du potentielt, hvis du laver det offentlige salg, hvor alle kan byde ind.

Hvorfor vælge Skuffesalg?

Fordele ved skuffesalg Det er billigere at sælge en bolig ved skuffesalg, end det er ved et typisk salg. Dette hænger sammen med, at du ikke skal betale for udgifter til markedsføring og boligannoncer, når du skal betale ejendomsmæglerens salær.

Hvad betyder Skuffesalg?

Et skuffesalg er et udtryk for, at en bolig ligger i ejendomsmæglerens 'skuffe' og venter på den rigtige køber. Boligen vil derfor ikke blive markedsført på ejendomsmæglerens hjemmeside, sociale medier eller andre steder, ligesom der heller ikke vil stå et til-salg skilt foran boligen.

Hvad er en Skuffesag?

En skuffesag betyder, at din bolig bliver solgt diskret – uden eksponering på boligsiderne eller i aviserne og uden registreret liggetid, skift af mægler og prisjusteringer. Med andre ord; din bolig kommer ikke officielt til salg.