Table of Contents:

 1. Hvilke blodprøver er skæve ved kræft?
 2. Hvad betyder mine laboratoriesvar?
 3. Hvad betyder komplet svar?
 4. Hvad betyder Tumormarkør?
 5. Hvor finder jeg mine laboratoriesvar?
 6. Hvordan kan jeg finde ud af min blodtype?
 7. Hvad betyder Inkonklusivt?
 8. Hvad betyder komplet svar Corona?
 9. Hvad betyder CA125?
 10. Hvad er kræfttal?
 11. Hvor ser jeg min blodtype på sundhed dk?
 12. Hvor kan jeg se min blodtype på sundhed dk?
 13. Hvad betyder det at en PCR-test er inkonklusiv?
 14. Hvorfor er Corona test Inkonklusiv?
 15. Hvor lang svartid på PCR?

Hvilke blodprøver er skæve ved kræft?

En blodprøve alene kan i de fleste tilfælde ikke vise, om du har kræft - men den kan sige noget om, hvordan kroppens organer fungerer. I nogle tilfælde kan en blodprøve give mistanke om særlige kræftformer.

Hvad betyder mine laboratoriesvar?

Laboratoriesvar viser en oversigt over den enkelte patients samlede laboratoriesvar på landets laboratorier inklusive de svar, der laves på de klinisk mikrobiologiske laboratorier.

Hvad betyder komplet svar?

Svar status; komplet betyder at svar på alle prøver i rekvisitationen er modtaget i XMO Farve; (rød, blå, gul, grøn) ses tidligere i vejledning Rekvisitationsstatus Regning i dag; viser om der er lavet en regning på patienten dd.

Hvad betyder Tumormarkør?

En tumormarkør er et kemisk stof, som produceres i større mængde i en kræftknude (tumor). Tumormarkører kan måles i en blod- eller urinprøve og er ofte en vigtig del af et undersøgelsesforløb ved mistanke om NET.

Hvor finder jeg mine laboratoriesvar?

Alle steder skal du logge dig ind med NemID for at se svarene. Hvis et prøvesvar er udenfor normalområdet, skal det vurderes af en læge med henblik på behandling....Svar på blodprøver ligger på:
 1. minsundhedsplatform.dk under 'Se prøvesvar'
 2. sundhed.dk under 'Sundhedsjournalen'
 3. Min læge app.
23. nov. 2021

Hvordan kan jeg finde ud af min blodtype?

Med en blodtypetest i form af et eldonkort kan du let finde din blodtype med kun kort ventetid og få dråber blod. Ved første øjekast kan du ikke se forskel på blodet fra forskellige personer, men faktisk findes der flere forskellige blodtyper, der kan inddeles i systemerne AB0-systemet og Rhesus-D-systemet.

Hvad betyder Inkonklusivt?

Hvis testen er inkonklusiv Hvis testen er inkonklusiv, betyder det, at analysen af blodprøven ikke har givet et klart svar, eller at analysen er mislykket. Man får derfor mulighed for at booke en tid til en ny antistoftest.

Hvad betyder komplet svar Corona?

(Tidligere Corona Callcenter.) Der er ofte svar dagen efter, men der kan gå op til to døgn (48 timer) før du kan se svaret. Hvis du ikke har fået svar indenfor 48 timer, opfordrer vi til, at du bliver testet igen.

Hvad betyder CA125?

Hvad er CA-125? CA-125 er et proteinstof, som kan vise tegn på kræft i æggestokkene, endometriose eller underlivsbetændelse. Raske kvinder har typisk værdier, der ligger under 35, mens et forhøjet CA 125-niveau kan indikere, at der er sygdom.

Hvad er kræfttal?

I Danmark bliver ca. 35.000 personer ramt af kræft hvert år*. Kræft er lige så almindeligt hos kvinder, som hos mænd, men det er lidt flere mænd end kvinder, der får stillet en kræftdiagnose.

Hvor ser jeg min blodtype på sundhed dk?

Spørgsmål: Kan jeg se min blodtype på sundhed.dk? Svar: Blodtypen kan desværre ikke ses på sundhed.dk, i stedet kan du gå på apoteket og købe en blodtypebestemmelsestest.

Hvor kan jeg se min blodtype på sundhed dk?

Så når du søger efter hvor finder jeg min blodtype, så finder du den i din journal på Sundhed.dk , Du skal blot logge ind med dit personlige nem id. Og selvfølgelig så er det vigtigt at det har blevet taget blodprøve på dig der man ser hvilken blodtype du er i.

Hvad betyder det at en PCR-test er inkonklusiv?

Hvis testen er inkonklusiv Hvis der står 'inkonklusiv' i dit prøvesvar, betyder det, at din virustest ikke har vist et klart svar, eller at analysen er mislykket, og det kan derfor ikke konkluderes, om du har ny coronavirus/COVID-19.

Hvorfor er Corona test Inkonklusiv?

- Hvis man lige har været syg Så kan det være, at man har været smittet, men at kroppen endnu ikke har dannet antistoffer. Hvis testen er inkonklusiv Hvis testen er inkonklusiv, betyder det, at analysen af blodprøven ikke har givet et klart svar, eller at analysen er mislykket.

Hvor lang svartid på PCR?

I TestCenter Danmark foreligger svaret på en PCR-test normalt dagen efter prøven er foretaget. Hvis man ikke har modtaget svar senest dagen efter testen er foretaget, opfordres man derfor til at bestille tid til en ny prøve.