Table of Contents:

 1. Hvornår har man en bred fod?
 2. Hvilke sko er brede?
 3. Hvilken fodboldstøvle passer til mig?
 4. Hvad er en smal fod?
 5. Hvad betyder store fødder?
 6. Er herresko bredere end damesko?
 7. Hvad er wide fit sko?
 8. Hvordan får man fodboldstøvler til ikke at give vabler?
 9. Er Bundgaard til brede fødder?
 10. Hvad er bred læst?
 11. Hvad siger man om kvinder med store fødder?

Hvornår har man en bred fod?

Der er forskel på fødder. Nogle er smalle, nogle er brede og nogle er mere almindelige. En bred fod kan forekomme, hvis du har gigt, knyster eller måske vand i fødderne. Når vi taler om en bred fod, så er det en fod, der måler mere end 8 cm over forfoden.

Hvilke sko er brede?

En bred fod er kendetegnet ved, at den måler mere end 8 cm over forfoden. Hvis du har en bred fod, er det vigtigt at vælge en sko, som har gode reguleringsmuligheder - især over forfoden og vristen - så du får en god fodstilling.

Hvilken fodboldstøvle passer til mig?

Generelt skal dine fodboldstøvler have samme størrelse som dine almindelige sko. Så brug det som udgangspunkt, når du vælger dine støvler. Du skal dog huske på, at du skal have fodboldstrømper på, når du bruger fodboldstøvlerne, og derfor skal der være plads til en tykkere strømpe, end du har på i dine almindelige sko.

Hvad er en smal fod?

Smalle fødder er fødder, der måler mindre end 8 cm henover forfoden. Det gør, at en sko kan føles for stor henover forfoden, hvis der ikke er reguleringsmuligheder. Det er vigtigt, at din sko føles til at sidde godt på foden - både foran og i vristen.

Hvad betyder store fødder?

Der er ingen sammenhæng mellem disse forhold. Der er – måske ikke overraskende – forsket i en eventuel sammenhæng mellem store fødder og en stor penis, og resultatet er nedslående. I hvert fald for de mænd, der tror de kan imponere kvinder eller andre mænd med deres store plader.

Er herresko bredere end damesko?

Den største forskel er pasformen. – Damesko er smallere i hælen og bredere ved forfoden, men som helhed lidt smallere end herreskoene. Herresko har en mere lige læst, så kvinder kan føle, at herresko sidder løst, og at der ikke er plads til forfoden.

Hvad er wide fit sko?

Wide Fit - brede sko til mænd.

Hvordan får man fodboldstøvler til ikke at give vabler?

Hvordan kan jeg undgå vabler og smerter?
 1. Vælg den rigtige størrelse. Når man køber nye støvler, er det vigtigt, at man vælger den rigtige størrelse. ...
 2. Skab et ordentligt fodfæste. ...
 3. Den perfekte pasform. ...
 4. En god fodhygiejne.

Er Bundgaard til brede fødder?

Bundgaard sandalen, som kaldes Ranjo, passer perfekt til sådanne fødder, da de har en meget rummelig pasform og kan justeres over vristen. Den sidder fantastisk på både medium-brede fødder og de meget brede fødder med høj vrist.

Hvad er bred læst?

Vore læster er brede og har mere volumen sammenlignet med normale sko, så en smal læst i læstegruppe S (Slim) er bred i forhold til gængs fodtøj. Selvom læstegrupperne dækker over flere forskellige læster, så kan de bruges som rettesnor for at finde de sko, der passer til din fod.

Hvad siger man om kvinder med store fødder?

– noget i retning af: “I véd hvad man siger om kvinder med store fødder… god røv” – eller noget…