Table of Contents:

 1. Hvad vil Vinterberg med Druk?
 2. Hvad er moralen i filmen Druk?
 3. Hvordan skal slutningen i Druk tolkes?
 4. Hvem er Mads Mikkelsen gift med i Druk?
 5. Hvad hedder den drik de drikker i Druk?
 6. Hvor blev filmen Druk optaget?
 7. Hvem døde i Druk?
 8. Hvordan kan man se filmen Druk?
 9. Hvilken drik drikker de i Druk?
 10. Hvad drikker de i Druk?
 11. Hvor blev Druk optaget?
 12. Hvad hedder personerne i Druk?
 13. Hvilken skole er Druk optaget på?
 14. Hvad hedder drinken i Druk?
 15. Hvilken drink laver de i Druk?

Hvad vil Vinterberg med Druk?

Filmen startede som en hyldest til druk Thomas Vinterberg startede med at ville lave en fejring af alkohol. Han kiggede i verdenshistorien og så, hvor mange fantastiske begivenheder, hvor meget kunst og hvor mange vigtige beslutninger, der er blevet taget af mennesker, mens de har været påvirket af alkohol.

Hvad er moralen i filmen Druk?

Filmens budskab synes uafvendeligt: Alkohol er kun symptomdæmpende for livskriser. Når krisen for alvor kradser, skal der helt andre boller på suppen. Og tragedien bliver for alvor mørk, da den ene af de fire venner dør. Men så vender filmen minsandten endnu engang.

Hvordan skal slutningen i Druk tolkes?

'Druk'-slutningen spejler Mads Mikkelsens eget liv – og er en af de smukkeste i dansk film længe. Thomas Vinterbergs fremragende film får et bevægende ekstra lag, når man holder den op mod tre af skuespillernes egne tilværelser.

Hvem er Mads Mikkelsen gift med i Druk?

Mads Mikkelsen
Født22. november 1965 (56 år) Østerbro, København
NationalitetDansker
SøskendeLars Mikkelsen
ÆgtefælleHanne Jacobsen (g. 2000-)

Hvad hedder den drik de drikker i Druk?

Spækket med procenter. Den lille rødlige eller gullige cocktail – som blandt andet indeholder absint – spiller faktisk en central rolle i den Oscarvindende storsællert ”Druk”.

Hvor blev filmen Druk optaget?

De fleste optagelser af Druk er foregået i Københavnsområdet i Danmark. Gymnasiet, hvor store dele af filmen foregår, er Aurehøj Gymnasium i Gentofte.

Hvem døde i Druk?

En belgisk læge fortalte ham i telefonen, at Thomas Vinterbergs 19-årige datter, Ida Maria, havde mistet livet i en bilulykke på en motorvej på vej hjem til Danmark. Datteren Ida Maria, som »Druk« er dedikeret til, er på flere måder forbundet med den færdige film.

Hvordan kan man se filmen Druk?

Lige nu kan 'Druk' streames/lejes hér:
 1. Google Play - Lej: 39 kr. | Køb: 109 kr.
 2. iTunes - Lej: 49 kr. | Køb: 99 kr.
 3. Blockbuster - Lej: 49 kr. | Køb: 99 kr.
 4. Grand Hjemmebio - Lej: 49 kr. | Køb: 79 kr.
 5. Rakuten TV - Lej: 39 kr. | Køb: 79 kr.
 6. SF Anytime - Lej: 49 kr. | Køb: 99 kr.
 7. Viaplay - Lej: 49 kr. | Køb: 99 kr.
26. apr. 2021

Hvilken drik drikker de i Druk?

Historielæreren (Mads Mikkelsen) har en vodka med i tasken, som han tager slurke af på WC'et. Første udfordring ved eksperimentet er nemlig, at man faktisk skal drikke virkelig meget for at bevare en promille på 0,5.

Hvad drikker de i Druk?

Fodboldtræneren (Thomas Bo Larsen) gemmer spiritus i sin drikkedunk, som han har med på fodboldbanen. Historielæreren (Mads Mikkelsen) har en vodka med i tasken, som han tager slurke af på WC'et. Første udfordring ved eksperimentet er nemlig, at man faktisk skal drikke virkelig meget for at bevare en promille på 0,5.

Hvor blev Druk optaget?

De fleste optagelser af Druk er foregået i Københavnsområdet i Danmark. Gymnasiet, hvor store dele af filmen foregår, er Aurehøj Gymnasium i Gentofte.

Hvad hedder personerne i Druk?

Magnus Millang som psykologilæreren Nikolaj. Lars Ranthe som musiklæreren Peter. Thomas Bo Larsen som idrætslæreren Tommy. Maria Bonnevie som Anika, Martins hustru.

Hvilken skole er Druk optaget på?

Et stort tillykke med Oscar-prisen til hele holdet bag filmen “Druk”, hvor skolescenerne jo er optaget på Aurehøj.

Hvad hedder drinken i Druk?

I 2008 blev Sazerac kåret som den officielle drink i New Orleans, og lige nu spiller den en afgørende rolle i Thomas Vinterbergs film.

Hvilken drink laver de i Druk?

Sazerac er en klassisk cocktail, der stammer helt tilbage fra 1840'erne i New Orleans, USA. Oprindeligt er den lavet på den franske cognac Sazerac de Forge et Fils, men med tiden er den blevet lavet på amerikansk rye whisky.