Table of Contents:

 1. Hvilken type bordplade er bedst?
 2. Hvordan får man en laminatbordplade pæn?
 3. Hvilken bordplade er nemmest at holde?
 4. Hvad koster Corestone bordplade?
 5. Hvilke bordplader er dyrest?
 6. Hvad er bedst linoleum eller laminat?
 7. Hvordan frisker man en laminatbordplade op?
 8. Kan man polere laminat bordplade?
 9. Hvad er den stærkeste bordplade?
 10. Hvor tyk skal en bordplade være?
 11. Hvad koster bordplade med underlimet vask?
 12. Hvad koster en komposit bordplade?
 13. Hvilke bordplader er billigst?
 14. Hvad koster bordplader?
 15. Hvorfor vælge linoleum?

Hvilken type bordplade er bedst?

En granitbordplade er det bedste valg, hvis du vil have en bordplade, der er hårdfør og let at vedligeholde. Skifer er stort set lige så godt som granit, dog er det ikke så modstandsdygtigt over for syreholdige madvarer. Tør din stenbordplade af dagligt, så der ikke kommer skjolder.

Hvordan får man en laminatbordplade pæn?

Daglig pleje Til daglig rengøring af laminat bordplader anbefales aftørring med en klud hårdt opvredet i håndvarmt vand efterfulgt af aftørring med en ren, tør klud. En grundigere rengøring kan ske med opvaskemiddel (et par dråber pr. 1 liter vand).

Hvilken bordplade er nemmest at holde?

Nogle af de nemmeste bordplader at rengøre og vedligeholde er laminatbordplader, og træbordplader er den type bordplade, der kræver mest vedligeholdelse. En laminatbordplade skal bare rengøres med vand og sæbe. En træbordplade skal med jævne mellemrum behandles med olie for at beholde den flotte glød.

Hvad koster Corestone bordplade?

Priserne for vores Corian bordplader varierer og afhænger af flere ting. Vi tilbyder en All Risk pakke fra 5.995 kr. inkl. moms, der inkluderer opmåling, levering og montering, så du kan være sikker på at få et flot resultat, der passer perfekt.

Hvilke bordplader er dyrest?

Corian er unikt og dyrt Corian er det dyreste materiale til bordplader. Det er eksklusivt og unikt, og det betaler du for. Corian kan nemlig laves uden synlige samlinger.

Hvad er bedst linoleum eller laminat?

Sammenlignet med laminat er linoleum mindre tilbøjeligt til at tage imod fedtede fingre, og derudover er det antistatisk og tiltrækker dermed ikke støv. Selv, hvis du vælger en mørk bordplade, vil den derfor fremstå pæn og ren.

Hvordan frisker man en laminatbordplade op?

Rengøring med en opvredet klud. Undgå overdreven brug af sulfo. Brug af sulfo kan med tiden give en fedtet overflade, der fjernes med lige dele vand og klorin. Anvend en klud eller en blød børste uden at skure, da dette kan ridse.

Kan man polere laminat bordplade?

- Anvend aldrig slibende rengøringsmidler, så som skurepulver, ståluld, nylonsvamp eller lignende, der kan ridse overfladen. - Voks, politur o. lign., som kan forsegle snavs og hæmme rengøring, må ikke anvendes. - Der findes intet universalt rengøringsmiddel, som kan løsne alt snavs og fjerne alle former for pletter.

Hvad er den stærkeste bordplade?

Natursten Granit er den natursten, der kræver mindst vedligeholdelse. Da marmor, travertin og skifer nedbrydes af syre, skal du være ekstra forsigtig med syreholdige madvarer og undgå at bruge rengøringsmidler, der indeholder syrer. FORDELE: Tåler vand og varme. Granit er den stærkeste af naturstenene.

Hvor tyk skal en bordplade være?

Hvor tyk er en normal bordplade? Der sælges flest bordplader med en tykkelse på 30 mm. De fleste materialer kan laves med en tykkelse på 30 mm, da det passer rigtig fint til de fleste køkkener.

Hvad koster bordplade med underlimet vask?

Søgeresultat for "bordplade med underlimet vask"
 • køkkenbordplade m. underlimet vask. ...
 • Køkkenbordplade med vask. 400 kr. ...
 • JKE Køkken Nordic Classic Hvid. 29.995 kr. ...
 • Højtryklamineret køkkenbordplade. 3.499 kr. ...
 • TERRAZZO PLADE MED UNDERLIMET VASK NY. 3.800 kr. ...
 • Luksus granitbordplade - 500 Kr. ...
 • Bordplade. ...
 • laminatbordplade inkl.

Hvad koster en komposit bordplade?

 • Levering Pris*: 1.595,-
 • Opmåling Pris: 4.995,- Pr. ekstra rum: 895,-
 • Half risk. Levering + montering Pris: 6.495,- Pr. ekstra rum: 1.995,-
 • All risk. Opmåling + levering + montering Pris: 10.495,- Pr. ekstra rum: 2.895,-

Hvilke bordplader er billigst?

Laminat er billigst Hvis man vil have det billigste materiale, så skal man vælge en laminatbordplade. Laminat findes både som almindeligt laminat og kompaktlaminat. Begge typer ligger i den billigste ende af skalaen, når det kommer til materialer.

Hvad koster bordplader?

Gennemsnitsprisen på en kvartsbordplader er cirka 525 euro pr. kvadratmeter. Nogle koster det halve (250 euro), mens andre koster det dobbelte (1.000 euro).

Hvorfor vælge linoleum?

Fordele: Linoleum er primært et flydende materiale, så fx revner og småskader udbedrer sig selv, og gulvet kræver næsten ingen vedligeholdelse. Linoleum er meget slidstærkt og egner sig godt til køkken og gangarealer. Den glatte overflade gør det desuden nemt at holde og rengøre.