Table of Contents:

 1. Hvad er værd at samle på?
 2. Hvem er den største kunstner i Danmark?
 3. Hvad er det dyreste danske maleri?
 4. Hvor meget er mit maleri værd?
 5. Er kunst en god investering?
 6. Hvem har malet dette maleri?
 7. Er litografier noget værd?
 8. Hvor kan jeg sælge min frimærkesamling?
 9. Hvordan ved man om frimærker er noget værd?
 10. Hvem er Danmarks største musiker?
 11. Hvem har malet mit billede?
 12. Hvad koster et Krøyer maleri?

Hvad er værd at samle på?

Nu bliver de gamle spilkonsoller som Nintendo, Super Nintendo og Sega-boksene igen handlet på nettets sider for brugte ting, og de vil også blive mere værd i fremtiden. Tendensen er, at folk vil have den gamle teknologi. Det er ikke lige så ”sexet” at sidde med en ny computer og spille de gamle spil.

Hvem er den største kunstner i Danmark?

1. Olafur Eliasson. Olafur Eliasson er muligvis den mest omtalte danske nutidige kunstner. Hans værker har været på anmelderroste udstillinger på prestigerige museer som fx Museum of Modern Art i New York, og på Louisiana i Humlebæk.

Hvad er det dyreste danske maleri?

Maleriet var vurderet til 20-30 millioner kroner. Det forestiller Vilhelm Hammershøis kone, Ida Ilsted, i lejligheden på Christianshavn i København, hvor parret boede fra 18. Det er det dyreste maleri, der nogensinde er solgt på en auktion i Danmark.

Hvor meget er mit maleri værd?

Hold øje med rammer og lærreder af denne type Det er ikke kun motivet og malingen, som afslører, hvor meget et maleri er værd. Lærredet kan også give dig et praj om, hvilken vej prispilen peger: - Er motivet malet på et groft lærred, er det desværre en indikator på, at maleriet nok ikke er så meget værd.

Er kunst en god investering?

I dag er det muligt for enhver kreativ kunstmaler at komme ud til at større publikum med sine værker. Dette kan ske online eller på fysiske gallerier. Kunst og malerier i særdeles kan være en rigtig fornuftig investering, som du på sigt kan komme til at tjene mange penge på.

Hvem har malet dette maleri?

Med findkunstner.dk´s søgefunktion finder du let frem til en kunstner. For eksempel hvis du har et billede, hvor du kun kan se initialer og årstal. Du kan enten skrive hele eller en del af kunstnerens navn i navnefeltet eller indtaste kunstnerens initialer.

Er litografier noget værd?

Litografier er en god måde at erhverve sig kunst af større kunstnere på uden at blive ruineret. Køber man af en anerkendt kunstner, vil værket også (oftest) holde sin værdi. Prisen er blandt andet bestemt af oplaget, og om litografierne er signerede eller ej.

Hvor kan jeg sælge min frimærkesamling?

Du kan annoncere i DFT eller andre frimærkeblade. Du kan sælge på Internetauktion. Både Ebay og QXL har sites for salg af frimærker. For at få et succesfuldt salg forudsætter det at du selv har noget viden om området eller kender en god ven som kan hjælpe dig.

Hvordan ved man om frimærker er noget værd?

Auktions sider, frimærkesælgere, frimærker forum, og frimærker sider lagt op af frimærkesamlere og entusiaster kan nemt findes online, og disse kan give dig en idé om den aktuelle markedspris for et bestemt frimærke. Du kan nemt og hurtigt finde frimærkeværdier på StampWorld.com.

Hvem er Danmarks største musiker?

Mest spillede danske hovedartist – 2020
 • Christopher.
 • Lukas Graham.
 • Mads Langer.
 • Drew Sycamore.
 • Lord Siva.
 • Clara.
 • Nicklas Sahl.
 • Phlake.

Hvem har malet mit billede?

Med findkunstner.dk´s søgefunktion finder du let frem til en kunstner. For eksempel hvis du har et billede, hvor du kun kan se initialer og årstal. Du kan enten skrive hele eller en del af kunstnerens navn i navnefeltet eller indtaste kunstnerens initialer.

Hvad koster et Krøyer maleri?

Marie i haven - P.S. Krøyer Maleriet, som er malet i 1893, blev solgt på auktion ved Christie's i London i juni 2000, for 7.835.000 kroner.