Table of Contents:

  1. Hvad kan man bruge akrylmaling til?
  2. Er der forskel på akrylmaling?
  3. Er akrylmaling vandbaseret?
  4. Hvad er forskellen på akvarel og vandfarve?
  5. Hvordan laver man flydende akrylmaling?

Hvad kan man bruge akrylmaling til?

Plastmaling (akrylmaling) er betegnelsen for en stor gruppe malinger, som produceres i mange udgaver til forskellige opgaver, bl. a. facader, udvendigt træværk, vægge, lofter og indvendigt træværk. Plastmaling i forskellige former er de mest anvendte typer maling i dag.

Er der forskel på akrylmaling?

De tre hovedgrupper af akrylmaling – med kriteriet kvalitet Den første, dyreste og kvalitetsmæssigt den bedste akrylmaling er det der går under betegnelsen kunstnerkvalitet. Den anden, mere prisvenlige og i regelen rimeligt udmærkede maling er det der går under betegnelsen studiekvalitet.

Er akrylmaling vandbaseret?

Den store forskel på de to typer maling er, at akrylmaling er vandbaseret og alkydmaling er oliebaseret.

Hvad er forskellen på akvarel og vandfarve?

Akvarelfarver er vandbaserede, og kaldes ofte blot for vandfarver. Der er altså ingen forskel på akvarelfarver og vandfarver. Farverne er meget drøje. Det betyder, at de er meget nemme at arbejde med, selv om det kan se ret avanceret ud.

Hvordan laver man flydende akrylmaling?

Hvid skal altid være med, og derudover kan du bruge de farver, du vil. OPSKRIFT: 1 del maling (Panduro Acrylic mat), 2 dele Pouring Medium, 2-5 dråber silikoneolie (til ca. ½ dl blanding, 4-10 dråber til 1 dl) + evt. nogle dråber vand.