Table of Contents:

  1. Hvad koster det at få badekar?
  2. Hvilket badekar skal jeg vælge?
  3. Er badekar dyrt?
  4. Hvad koster det at flytte toilettet?
  5. Hvordan få badekarret rent?
  6. Hvordan rengøres sorte fuger?

Hvad koster det at få badekar?

Hvad koster det at fylde et badekar? Det koster mellem 25 og 50 kroner at fylde et typisk badekar med ca. 200 liter vand. Prisen varierer efter bopælskommunens vandpris, afledningsafgift og opvarmningsmetode.

Hvilket badekar skal jeg vælge?

Badekar fås i flere forskellige materialer. Det traditionelle er stål og emalje, som er utroligt ridse- og slagfast og et rigtig godt valg, hvis badekarret skal anvendes meget. Kompositmaterialer som akryl og støbemarmor er mere moderne materialer, som holder længere på varmen.

Er badekar dyrt?

Er et karbad dyrere end et brusebad? Prisen for en tur i et gennemsnitligt størrelse badekar med varmt vand er ca. 12 kr. Dermed kan det være lidt billigere end et 10 minutter langt, varmt brusebad med en almindelig bruser, der kan koste op til 22 kr.

Hvad koster det at flytte toilettet?

Det kan for eksempel hurtigt koste helt op mod 45.000 kr.at flytte et toilet eller en håndvask, fordi de skjulte installationer er hamrende dyre at flytte på, så det er bestemt værd at overveje, om ikke det er muligt at leve med at tingene står de samme steder. Og så er der selvfølgelig alt det lækre udstyr.

Hvordan få badekarret rent?

Vask badekarret med en mikrofiberklud eller blød svamp med en blanding af vand tilsat universalrengøringsmiddel. Brug om nødvendigt en børste til at gøre rent på svært fremkommelige steder. Skyl overfladen ren, og tør efter med en mikrofiberklud.

Hvordan rengøres sorte fuger?

Rengør først med almindelig universalrengøringsmiddel for at fjerne snavs og fedt fra fugerne. Er der stadig kalk eller misfarvninger, så anvend herefter en opløsning af 1 dl husholdningseddike og 2 dl sur opvaskemiddel eller brug eddikesyre doseret efter anvisningen på emballagen.