Table of Contents:

  1. Hvornår bruger man akrylmaling?
  2. Er akrylmaling plastik?
  3. Hvor lang tid tager akrylmaling om at tørre?
  4. Hvilken maling bruges til plastik?
  5. Kan man male ovenpå plastikmaling?
  6. Er vægmaling diffusionsåben?

Hvornår bruger man akrylmaling?

Plastmaling (akrylmaling) er betegnelsen for en stor gruppe malinger, som produceres i mange udgaver til forskellige opgaver, bl. a. facader, udvendigt træværk, vægge, lofter og indvendigt træværk. Plastmaling i forskellige former er de mest anvendte typer maling i dag.

Er akrylmaling plastik?

Akrylmaling (plast maling) Akrylmaling bliver også kaldt plast maling. Det er en af de mest anvendte malingstyper. som kan benyttes udendørs såvel som indendørs. Plast maling kan købes til flere forskellige typer af overflader blandt andet: tapetseret, pudset, spartlet eller træprodukter.

Hvor lang tid tager akrylmaling om at tørre?

Akryl – eller akrylmaling som det også kaldes – er en vandbaseret maling, som er specielt kendetegnet ved, at det tørrer hurtigt. Den hurtige tørretid gør malingen praktisk at arbejde med, da man aldrig skal vente specielt længe på, at malingen tørrer.

Hvilken maling bruges til plastik?

Sådan maler du på plastik Vi anbefaler at du bruger Gjøco Fashion som slutmaling. Malingen skal påføres af minimum to omgange. Mellem behandlingerne anbefaler vi, at du sliber let med fint sandpapir eksempelvis korn 120. Husk igen at fjerne slibestøv fra overfladen, inden du giver endnu en behandling.

Kan man male ovenpå plastikmaling?

Ja, man kan godt male med linoliemaling på eksisterende anden maling som plastmaling (=”vandbaseret”) , alkydmaling (s.k. oliemaling) o.l. At vide dette, sparer én for masser af arbejde!

Er vægmaling diffusionsåben?

Diffusionsåben maling til kælder I en kælder er det rigtig godt at bruge en meget diffusionsåben vægmaling, da den bedre kan lade fugt og vanddampe passere gennem væggen eller soklen. Her er en silikatmaling det optimale valg. Silikatmaling tillader heller ikke skimmel at vokse på sig.