Table of Contents:

  1. Hvad er Swift betaling?
  2. Hvor hurtig er en SEPA overførsel?
  3. Hvad er Bank Account name?
  4. Hvad betyder BBAN?
  5. Hvad er SWIFT på dansk?

Hvad er Swift betaling?

BIC-kode, også kaldet SWIFT, er en forkortelse for Bank Identifier Code. BIC-koden er bankens identifikationsnummer og bruges til internationale betalinger sammen med et IBAN-nummer.

Hvor hurtig er en SEPA overførsel?

Du kan foretage en SEPA-betaling til en konto i et af EU-/EØS-landene. En kontooverførsel på tværs af landegrænserne afvikles inden for én bankdag. Hvis du sender betalingen inden kl 13.30, er den fremme i modtagers bank samme dag.

Hvad er Bank Account name?

Et internationalt kontonummer til udenlandske betalinger IBAN sikrer dig, at internationale udbetalinger kommer frem til den rigtige bank, da opbygningen af IBAN fortæller, hvilken bank kontoen føres i. For betalinger til bestemte lande er både IBAN og BIC påkrævet.

Hvad betyder BBAN?

BBAN er forkortelse for Basic Bank Account Number, som er en international grundudformning af et bankkontonummer i henhold til en nationalt aftalt standard. Se BBAN-nummer.

Hvad er SWIFT på dansk?

SWIFT står for Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication. Det er et datanetværk, der udveksler betalingsdata mellem 8.300 finansielle virksomheder i 208 lande.