Table of Contents:

 1. Hvad er en selvfølge?
 2. Hvad betyder det at være selvfed?
 3. Hvad betyder alligevel?
 4. Hvad er forkortelsen af selvfølgelig?
 5. Hvor er det ærgerligt?
 6. Hvad betyder irriterende?
 7. Hvad betyder selvfede?
 8. Hvad betyder det at være selvhøjtidelig?
 9. Hvad er integreret?
 10. Hvad betyder dog på dansk?
 11. Hvad er ærgerrig?
 12. Hvor er det træls?
 13. Hvad betyder irriterer?
 14. Hvorfor irriterer alle mig?
 15. Hvad er en højtidelighed?

Hvad er en selvfølge?

hvad der er umiddelbart indlysende, ikke behøver nærmere forklaring ell. begrundelse; ogs.: hvad der betragtes som noget ganske naturligt, givet, som noget, der hører sig til, noget, der ikke kan være to meninger om (især i forb. som det er en selvfølge ell. (betragte, tage (olgn.)

Hvad betyder det at være selvfed?

At være selvfed er noget andet end at være selvglad. Hvor den selvglade narcissistisk beskuer sig selv, dér hviler den selvfede i en spontan og uskyldig glæde over egen fortræffelighed. Man kan vel ikke gøre for, at man har charme! Selvglæde og selvfedme.

Hvad betyder alligevel?

1. modsat det forventede, aftalte el. lign. Det er, som om vi ikke kommer nogen vegne.

Hvad er forkortelsen af selvfølgelig?

Når jeg ser de sms'er igennem, som jeg har modtaget bare den sidste måneds tid, finder jeg sms-sproglige forkortelser som: self (selvfølgelig) plz (please)

Hvor er det ærgerligt?

Det er helt almindeligt at bruge tillægsordet ærgerlig om en persons sindstilstand, når personen er lettere irriteret, vred eller utilfreds, fordi noget ikke er forløbet som ønsket, eller fordi nogen ikke har levet op til forventningerne.

Hvad betyder irriterende?

irriterende adjektiv (opslaget er forkortet – læs hele artiklen på ordnet.dk) -, - [iɐ̯iˈteˀʌnə] 1 som vækker irritation eller ærgrelse; som man føler sig lettere generet eller provokeret af 2 medicin som har en generende virkning på en legemsdel eller et organ og fremkalder rødmen, hævelse, ømhed el.

Hvad betyder selvfede?

Selvfed har mere end én betydning, afhængigt af sammenhængen. selvglad, smart, Se alle synonymer nedenfor.

Hvad betyder det at være selvhøjtidelig?

Selvhøjtidelighed giver en stigende fornemmelse af, at mennesker kan kontrollere liv og har magt over liv. Illusionen om, at vi har magt til at komme om ved den menneskelige sårbarhed, fører til, at vi tror, vi kan få magt over liv og død - bare vi er dygtige nok, passer godt nok på og gør os nok umage.

Hvad er integreret?

Når man integrerer noget, betyder det ofte at man sammensætter enheder til at arbejde sammen. I andre tilfælde kan det betyde at man integrerer én enkel del ind i en allerede eksisterende enhed.

Hvad betyder dog på dansk?

Dog betyder omtrent det samme som Imidlertid.

Hvad er ærgerrig?

1) det at være ærgerrig; ambition; ogs.: det at sætte en ære i at gøre ell. opnaa noget ell. det at have noget som sit højeste ønske, som maal for sine bestræbelser. hvad som hos Mands Personer lastes som Ærgierrighed, og kaldes Rang-Syge, heeder hos Fruentimmer en honet Ambition.

Hvor er det træls?

Træls er oprindeligt et jysk ord der beskriver noget der er ærgerligt, anstrengende, irriterende, besværligt eller ubehageligt. Man regner med at træls stammer fra en genitivform af ordet ”træl”.

Hvad betyder irriterer?

fremkalde en følelse af vrede, ærgrelse, ophidselse, utilfredshed el. lign.

Hvorfor irriterer alle mig?

Der kan være flere grunde til, at man let bliver irriteret. Nogle vil opleve det, hvis de eksempelvis føler sig pressede, hvis der sker mange ting i deres liv, er kede af det eller hvis de er rigtigt trætte. Så kan ens følelser nemlig godt komme til at sidde lidt mere uden på kroppen end sædvanligt.

Hvad er en højtidelighed?

Højtidelighed betyder omtrent det samme som Alvor.