Table of Contents:

  1. Er frisør en detailhandel?
  2. Hvor mange detailvirksomheder er der i Danmark?
  3. Hvor meget omsætter Danmark for?
  4. Hvad er en virksomhedstype?
  5. Hvilke brancher har den største omsætning i Danmark?
  6. Hvor meget tjener Danmark på turister?
  7. Er Føtex en detailhandel?
  8. Er Netto detailhandel?

Er frisør en detailhandel?

3. Steder, hvor der udøves sports- og fritidsaktiviteter, herunder spillehaller, lege- og badelande, svømmehaller, træningscentre, teatre og biografer. 4. Tatovør-, piercing-, spa-, kropspleje-, skønheds- og massageklinikker, solarier og frisører.

Hvor mange detailvirksomheder er der i Danmark?

Til sammenligning faldt det samlede antal af firmaer inden for detailhandel fra 19.1 til 18.4.

Hvor meget omsætter Danmark for?

Stigende omsætning i it-branchen Omsætningen i it-branchen endte i 20,4 mia. kr., hvilket var en stigning på 3,3% i forhold til 2019. I 4. kvartal 2020 omsatte danske it- og televirksomheder for 62,8 mia.

Hvad er en virksomhedstype?

Virksomheder kan opdeles i tre forskellige typer: Handelsvirksomheder (handel med færdigvarer) Produktionsvirksomheder (fremstilling af varer) Servicevirksomheder (salg af tjenesteydelser ).

Hvilke brancher har den største omsætning i Danmark?

Energisektoren er landets største branche målt på indtjening, og det er også den, der har oplevet størst vækst de seneste fem år. Berlingske Business har netop offentliggjort deres årlige opgørelse over de 1000 største danske virksomheder og opdelt dem i 14 forskellige brancher.

Hvor meget tjener Danmark på turister?

Før 2020 og udbruddet af Covid-19 var turisme et erhverv i kraftig vækst. Antallet af turistovernatninger satte i 2019 rekord for 7. år i træk, og turi- sternes forbrug skabte i 2018 (seneste data-år) en omsætning på ca. 132,5 mia.

Er Føtex en detailhandel?

Lige siden har føtex været kendt for at være et supermarked med et bredt sortiment og høj kvalitet. Og i dag er kæden også kendt for de lave priser. I 2017 lancerede føtex den hidtil største prisinvestering i dansk detailhandel på en kvart milliard kroner og sænkede priserne på over 2000 dagligvarer.

Er Netto detailhandel?

Tilsammen udgør vi landets mest alsidige detailvirksomhed og er helt igennem dansk. Den første Netto-butik åbnede på Godthåbsvej den 1. april 1981. Siden er kæden ekspanderet med stor fart og tæller i dag mere end 500 butikker over hele Danmark.