Table of Contents:

  1. Hvad drikker man til frikadeller?
  2. Hvilken vin drikker man til hamburgerryg?
  3. Hvad drikker man til juleskinke?
  4. Hvad drikker man til svinekæber?
  5. Hvad drikker man til hamburgerryg?
  6. Hvad drikker man til hamburgerryg og grønlangkål?

Hvad drikker man til frikadeller?

Om det er en rødvin, en rosévin eller en hvidvin er op til dig selv, men det er en god idé at vælge en let rødvin som Pinot Noir, en fyldig hvidvin som Riesling eller Grüner Veltliner eller en frisk rosévin med masser af bærsmag.

Hvilken vin drikker man til hamburgerryg?

Hvidvin til hamburgerryg Den bedste vin ledsager til retten er hvidvin. Der er flere muligheder, men fællesnævneren er frugtige vine med sødme. En vin på pinot gris druen fra Alsace i Frankrig eller en tysk grauburgunder (pinot gris) vil være et rigtig godt vin match.

Hvad drikker man til juleskinke?

Skinke: Skinke serveres på mange måder, men helt generelt gælder det, at salt og røg fungerer bedst med hvidvin. En riesling med lidt sødme eller en vouvray er begge oplagte valg, men en fadlagret chardonnay kan også fungere fint.

Hvad drikker man til svinekæber?

Det kan være en californisk pinot noir eller en chilensk carmenera. Der er også nogle europæiske vine, der vil passe. Prøv en tysk vin på sankt laurent druen, en fransk Côtes Du Rhône eller en østrigsk zweigelt, der alle vil fungere godt.

Hvad drikker man til hamburgerryg?

Generelt er hvidvin det bedste vinvalg til hamburgerryg. Hvidvine der vil passe til hamburgerryg bør have tilpas sødme i sig, for at hamle op med det salte og røgede kød. Vine på pinot gris druen eller riesling druen, vil begge være helt oplagte og gode valg. Eller prøv med en sauvignon blanc fra New Zealand.

Hvad drikker man til hamburgerryg og grønlangkål?

Den bedste vin ledsager til retten er hvidvin. Der er flere muligheder, men fællesnævneren er frugtige vine med sødme. En vin på pinot gris druen fra Alsace i Frankrig eller en tysk grauburgunder (pinot gris) vil være et rigtig godt vin match.